Piramis Építőház Kft.

100%-os hazai tulajdonú cégként, és az ország egyik legnagyobb építőanyag-kereskedő hálózatának tagjaként immár 25 éve azért dolgozunk, hogy a pincétől a padlásig, mindig egyre magasabb színvonalunk szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Legyen szó egy lakópark építéséről, vagy egy család otthonának felújításáról, számunkra az a siker, ha vásárlóink elvárásait túlteljesítve segíthetjük őket.

Észak-Pest megye legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, de nem csupán erre támaszkodunk. Folyamatosan képzett, szakértő munkatársaink mellett számos, a szakmában nem alapértelmezett szolgáltatással igyekszünk a lehető legszélesebb körben kiszolgálni a legváltozatosabb igényeket is.

Termékpalettán ékköveinek a gödi Pesti úton található 300 m2-es fürdőszobaszalonunk ad otthont, ahol mintegy 1500, a nemzetközi élvonalat képviselő, csúcsminőségő burkolat és szanitercsalád várja, hogy vásárlóink otthonainak ékei legyenek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szakértő értékesítők

Szakképzett, a termékeket jól ismerő értékesítői csapatunk tagjai szaktanácsaikkal mindig arra törekszenek, hogy a hozzánk fordulók megtalálják a számukra legtökéletesebb kiszolgálást, ám szolgáltatásaink sora nem itt ér véget.

3D látványtervezés

A képzelőerő és a jó ízlés mindig is a választás sarokpontjai lesznek, ha szaniterek, vagy burkolatok kiválasztásáról van szó, ám egy „kis” segítséggel minden ügyfelünk biztosra mehet. Cservenka Éva látványtervezőnk segítségével minden érdeklődő már a megvalósulása előtt láthatja álmai fürdőjét.

Házhozszállítás

Amennyiben a vevő igényli, a kiválasztott burkolatokat, szanitereket garanciálisan szállítjuk házhoz. Mi csak azt szeretnénk tudni, hová és mikorra vihetjük ki a megrendelt árut – a többi profi sofőrjeinkre és áruszállító tehergépkocsijaink dolga.

Virtuális séta

Aki a személyes látogatás előtt szeretné megtekinteni bemutatótermünket, az sem fog csalódni. Ez a XXI. század, így 3D-s virtuális sétánkon bárki, akár a nyugágyból ülve felmérheti ragyogó kínálatunkat.

Cím

2132 Göd, Ady Endre út 121.