Feki Kft.

Harminc éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára az építkezést, felújítást gördülékenyebbé, zökkenőmentessebbé tegyük, hogy mielőbb létrejöhessen álomotthonuk. Cégünk 1992-ben alakult, mára már két telephelyen, Fertődön és Fertőszentmiklóson több mint 20.000 m2-en foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel, illetve burkolat és szaniter értékesítéssel. Termékeink között megtalálható minden, ami az alaptól a tetőig szükséges.
2020-ban megnyitottuk újonnan épült Csempeszalonunkat Fertőszentmiklóson. Ez ma a Fertőpart legújabb és legnagyobb bemutatóterme. Itt arra törekszünk, hogy lefedjük az otthonok belső kialakításához szükséges teljes termékpalettát. Csempeszalonunkban kompletten berendezett bemutató fürdőszobákkal, több száz mintadarabbal és szakértő kollégákkal várjuk ügyfeleinket. Termékkínálatunk részét képezik továbbá a szaniterek, a laminált padlók, a vinylek, illetve beltéri ajtók is. Széles választékunknak köszönhetően minden stílusirányzat kedvelője megtalálja nálunk a megfelelő burkolatot, lehet szó egy minimalista kőhatásról, meleg fahatásról, vagy egy modern színes designról. A mai igényekhez igazodva igyekszünk felgyorsítani a rendelési időket, ezért raktárkészletünk folyamatosan bővül, így vásárlóink már pár nap alatt, vagy akár azonnal hozzájuthatnak a számukra tökéletes burkolathoz.

3D látványtervezéssel életre keltjük az elképzelt fürdőszobát a kiválasztott burkolatokkal és kiegészítőkkel együtt. Ez megerősít a helyes választásban, vagy megmutatja azt, hogy min kell még alakítani, hogy a megálmodott fürdőszoba jöhessen létre a valóságban is.

Legújabb szolgáltatásunkkal, a virtuális bemutatótermünkkel már lehetőség nyílt arra, hogy otthonról is bárki ellátogathat hozzánk.

Mindenkit várunk szeretettel valóságos és online bemutatótermünkben is!

Cím

9444 Fertőszentmiklós, Fenyő u. 58-60.