Merkbau Zrt.

1990-ben alakult meg a mai Merkbau Zrt. jogelődje, a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., 100%-ban magyar tulajdonú, kiskunhalasi székhelyű vállalkozás. Cég fő profiljai: építőanyag,- szerszám kisgép kereskedelem, valamint kivitelezési üzletág.

A piaci igények alapján, az általános építőanyagok mellett, nyílászáró és csempe-szaniter termékek is helyet kaptak kínálatunkban. Ezzel kiemelkedő szerepet töltünk be kivitelező partnereink és a felújítani, építkezni kívánó családok életében. Egyedülálló termékeinknek, szolgáltatásainknak és kiemelkedő képzettségű műszaki szaktanácsadóinknak köszönhetően építőanyag, hideg- és melegburkolat, valamint nyílászáró értékesítéssel és országos projekt kiszolgálással állunk szerződött ügyfeleink rendelkezésére.


2004-ben csatlakoztunk az ország legjelentősebb építőanyag-kereskedelmi hálózatához, az újHáz Centrum Zrt.-hez, ezzel tovább bővítve szerződésállományunkat, kínálatunkat és biztosítva a gyorsabb anyagbeszerzést és versenyképes kiszolgálást! A csempe-szaniter termékkör közel áll szívünkhöz, így 2019-ben csatlakoztunk a Csempekörhöz, hogy tudjuk biztosítani minden vásárlónknak, hogy megtalálja nálunk álmai fürdőszobáját.

A folyamatosan bővülő csempe-szaniter portfólió miatt, építőcentereink átalakítása, fejlesztése is szükségessé vált. Így 2018-ban kecskeméti, 2020-ban pedig szegedi majd kiskunhalasi építőcenterünkben is hatalmas bemutatótér kapott helyet. 

Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott minőségi és környezettudatos termékekkel, hosszútávon fenntartható, esztétikus otthonok épülhetnek fel és ezzel értéket teremtünk a jövő generációi számára. Törekszünk arra, hogy szakértő munkatársaink segítséget nyújtsanak az építtetőnek a döntés meghozatalában, mert tudjuk, hogy ez a választás legtöbbször egy éltere szól.

Célunk, hogy kiváló minőségű munkavégzéssel, az általunk forgalmazott termékek színvonalával, az esetleges garanciális igények haladéktalan kielégítésével, vevőink elégedettségét kivívjuk, és ezzel elérjük, hogy közülük lehetőség szerint minél nagyobb legyen a visszatérő megrendelők aránya!

MERKBAU bemutatótermek

Kecskemét
MERKBAU Zrt.
6000 Kecskemét, Halasi út 19.

Szeged
MERKBAU Zrt.
6728 Szeged, Wimmer Fülöp u. 6.

Kiskunhalas
MERKBAU Zrt.
6400 Kiskunhalas, Jókai u. 75-79.

Baja
MERKBAU Zrt.
6500 Baja, Keleti krt. 45/B

Elérhetőség

Kecskemét – 6000 Kecskemét, Halasi út 19.
csempekecskemet@merkbau.hu

Kiskunhalas – 6400 Kiskunhalas, Jókai u. 75-79.
csempehalas@merkbau.hu

Szeged – 6728 Szeged, Wimmer Fülöp u. 6.
csempeszeged@merkbau.hu

Baja – 6500 Baja, Keleti krt. 45.
csempebaja@merkbau.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 07:30 – 16:00
Szombat: 07:30 – 12:00
Vasárnap: ZÁRVA