PKS Építőanyag Kft.

A PKS Építőanyag Kft-t (korábban:PÉ-ME Kft-t ) a kilencvenes évek elején, családi vállalkozásként alapították. Az azóta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalkozás Pakson piacvezető, a Tolna megyei építőanyag szakkereskedelemben pedig meghatározó szereplővé vált. 

A cég 2008-ban csatlakozott a legnagyobb magyar központi építőanyag beszerzési társasághoz, az Új-Ház Csoporthoz, felvette az ÚjHáz Centrum nevet, ezáltal tagja lett egy olyan társulásnak amely országosan a gyártó vállalatok legnagyobb vevője. Ez a kapcsolat számos olyan versenyelőnyt kínál tagjainak és ezáltal ügyfeleinek, vásárlóinak, amelyekkel eddig csupán a multinacionális áruházakban voltak elérhetők.

A kimagasló választékot a 2009-ben átadott 4000 m2 alapterületű fedett raktár mellett található 1000 m2-es bemutatóteremben kínálják folyamatosan képzett, széles körű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkező szaktanácsadók.

Cégünk közel 15 éve foglalkozik hideg- és melegburkolatok forgalmazásával. A legkiválóbb minőségű külföldi gyártók termékeit kínáljuk a kor igényeinek megfelelően.

Szortimentünk alapvetően a megbízható magyar és külföldi beszállítók termékeit kínálja. Nem árulunk ismeretlen eredetű, nem megbízható minőségű termékeket, mert hiszünk benne, – és a húszéves tapasztalat erre a legjobb alap – hogy az építőanyag tartós fogyasztási cikk; nem szabad, nem éri meg kizárólag a pillanatnyi érdekeket figyelembe véve a bizonytalan eredetű, kétes minőségű árut megvásárolni csak azért, mert minimális anyagi előnnyel kecsegtet.

Elérhetőség

tel.: 06 75 510-580
burkolat, szaniter: 06 30 267 0915
Burkolat: kovacs.aida@ujhazpaks.hu (Kovács Aida)
nagy.erika@ujhazpaks.hu (Hirthné Nagy Erika)
Szaniter:b.etelka@ujhazpaks.hu ( Benizs Béláné Etelka)
puska.etelka@ujhazpaks.hu (Puska Etelka)
Projekt: nk.adel@ujhazpaks.hu
www.ujhazpaks.hu

Cím

7030 Paks, Fehérváriút 31.