Bau-Styl Kft.

Otthonunkat nem egyszerű funkcionális szerepe van életünkben, hanem a  mai elvárásoknak és trendeknek megfelelően saját igényeinkhez és életstílusunkhoz szeretnénk igazítani. Mi, a Bau-Styl Kft-nél pedig pontosan ezekre a személyre szabott igényekre specializálódtunk.

Termékpalettánk főszereplői az olasz és spanyol design burkolatok, illetve széles kínálatot vonultatunk fel szaniterek, csaptelepek, fürdőszobabútorok és kiegészítők terén is. 500 négyzetméteres bemutatótermünkben vásárlóink megismerhetik termékeinket testközelből, szakképzett munkatársaikhoz pedig bármilyen kérdéssel fordulhatnak. Berendezett enteriőrökkel várjuk a hozzánk látogatókat, hogy segítsük a választást, emellett 3D látványtervezésünk pedig lehetőséget biztosít, hogy virtuális sétát tehessünk a megálmodott helyiségben. Lakberendezési stílusok tekintetében is számos verziót vonultatunk fel, így az is megtalálja a tökéletes darabokat, aki a visszafogottabb, klasszikus stílust preferálja és az is, aki a merészebb irányzatokat kedveli.

Az elmúlt 7 év során több ezer 3D látványtervet adtunk át és még több ügyfélnek segítettünk az építkezés, felújítás során. Ezzel a tapasztalattal felvértezve és a folyamatos képzéseknek köszönhetően naprakész tudással várunk minden kedves vásárlót, hogy együtt megálmodjuk azt a fürdőszobát, amely az életviteléhez és elképzeléséhez tökéletesen illik.

Hiszünk benne, hogy megtett út ugyanolyan fontos, mint maga a cél, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak a végeredmény, hanem a vásárlás folyamata is meghatározó, kellemes élmény legyen.

Várjuk szeretettel szalonunkban!

Cím

2220, Vecsés Fő út 2/c