Szalonkereső

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.

Betöltés...
Bemutatótermek: 0 Back

Store Direction

Útvonal

Használja a tartózkodási helyemet, hogy megtalálja a hozzám legközelebbi szalont

Tagok listája

Csempekör – a legszebb fürdőszobaszalonok köre

Amikor megálmodjuk új otthonunkat vagy belevágunk egy felújítás tervezésébe, elkezdünk ötleteket gyűjteni, böngészni az inspiráló enteriőr fotók között. A tervezés fázisában kialakul bennünk egy kép arról, hogy milyen stílusban szeretnénk berendezni otthonunkat, milyen színeket képzelünk el a falon és a padlón. A kerámia burkolatok otthonunk meghatározó elemei, amelyeket már csak azért is igyekszünk nagy gonddal kiválasztani, mert ha csempéről vagy padló burkolatról van szó, hosszú távra tervezünk, és ugyanígy gondolkodunk a szaniterekről is.
Miután összeáll a kép ezernyi fotó, és átböngészett oldal alapján, álmodozó énünkből előtör a vágy, hogy szeretnénk végigsimítani kezünket az áhított burkolaton, megnézni a kiszemelt fürdőkád vagy zuhanykabin méreteit a valóságban. Látni akarjuk a burkolat eredeti árnyalatát és szakértői segítségre is szükségünk lehet a látvány megtervezésében, a burkolatkiosztásban vagy éppen a rendelési mennyiségeket illetően.

A Csempekör tagjai éppen ebben vannak otthon. Szakértő támogatást nyújtanak, hogy a tervekből élhető és élvezhető valóság legyen. Egy olyan otthon, ahol a dizájn és a funkcionalitás egyszerre van jelen. A Csempekör kereskedéseinek fürdőszobaszalonjai országszerte 21 városban várják az építkezőket, felújítókat. A látványos bemutatótermekben kialakított mintafalakon testközelbe kerülnek a katalógusokban látott burkolatok, szaniterek és bútorok. Szalonjainkra jellemző, hogy a legszélesebb hazai kínálattal rendelkeznek a kedvező árkategóriától indulva egészen a prémium termékekig. A szortimentet valamennyi szalonban a Csempekör mögött álló közel 10 évnyi tapasztalat alapján úgy alakítottuk, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő burkolatot, fürdőkádat, mosdót, csaptelepet vagy éppen kiegészítőt. A Csempekör bemutatótermei közül érdemes a vásárlóknak a lakóhelyükhöz vagy az építkezés helyszínéhez legközelebb eső szalont felkeresni, hiszen tagjaink nemcsak a magas minőség, hanem az árak terén is egységesek.

Valamennyi bemutatóteremben elérhető szolgáltatás a 3D látványtervezés, amelyet érdemes igénybe venni, hiszen a tervezett fürdőszoba a fotó realisztikus képeken már akkor valóssággá válik a kezünkben, amikor még hetek vagy hónapok választanak el bennünket attól, hogy élvezhetjük az új fürdőszoba kényelmét.

A Csempekör tagjai a magánépítkezők mellett a kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásokat valamint a belsőépítészeket és lakberendezőket is várják kereskedéseikben, ahol az ÚjHáz Centrum tagjaiként a burkolatok és szaniterek mellett az építkezéshez szükséges alapanyagok teljes körét kínálják vásárlóiknak.