Sióház Centrum Kft.

A Sióház Centrum Kft. teljeskörű építőanyag kínálattal, burkolatok és szaniterek széles választékával várja Siófokon mindazokat, akik új otthonukat építik, felújításba fogtak vagy beruházóként, kivitelezőként végeznek építési munkálatokat.
A Sióház Centrum termékköre mintegy 80 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vas- hőszigetelő- és vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, illetve kéményrendszerek, beltéri ajtók és szerszámok egyaránt. Bemutatókertünkben tucatnyi gyártó térburkolatai között választhatják ki az érdeklődők a kertjük stílusához, az udvarhoz vagy teraszhoz
leginkább illő térkövet. Fürdőszobaszalonunkban a legnagyobb tradíciókkal rendelkező olasz csempegyárak kínálata mellett különböző árfekvésű burkolatok között választhatnak az érdeklődők. Mintegy 450 m2-es bemutatótermünkben ideálisan megtervezett bemutatófalakról gyűjthetnek inspirációt mindazok, akik valósághűen szeretnék látni, miként mutat a falon vagy a padlón az áhított burkolat. Csempék és padlólapok valamint szaniterek és csaptelepek terén közel 40 gyártó termékeit forgalmazzuk. 3D látványtervezési szolgáltatásunk keretében megtervezzük fürdőszobáját, segítünk a konyhai csempe választásban vagy a nappali járólapjának kiválasztásában.
A melegburkolatok terén gazdag színválasztékban kínálunk laminált padlót és az egyre népszerűbbé váló vinyl burkolatok terén is széles választékkal segítjük az építkezőket.
Siófoki telephelyünkön kollegáink hétfőtől szombatig állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Elérhetőség

www.siohazcentrum.hu

+36 84 310 681

burkolat@siohazcentrum.hu

Hétfő-Péntek: 07:00 – 16:00, Szombat: 08:00 – 12:00

Cím

8600 Siófok, Ipar u. 2.