Mennyei zuhanyélmény pokolian kedvező áron

A Csempekör bemutatja a Duravit új, polcos zuhanyrendszerét

Magyarországon elsőként a Csempekör kínálatában jelent meg a Duravit polcos zuhanyrendszere. A gyártó termosztátos újdonsága hármas vonzerővel csábít: előnyös megjelenés, meggyőző műszaki tartalom és kiváló árérték arány. A zuhanyrendszer október 15. és november 30. között 199.900 forintos bevezető áron rendelhető.

A tökéletes zuhanyélmény kikerülhetetlen kelléke a jól működő zuhanyrendszer, amely könnyen kezelhető, amelyen kiválaszthatjuk, hogy a vízsugár milyen erővel érje testünket, és amelyik kézi- illetve fejzuhannyal egyaránt rendelkezik. A Duravit új, termosztátos rendszere mindezt tudja.

A hazai kínálatban elérhető, közel azonos működési elvvel, funkciókkal és esztétikai kialakítással rendelkező zuhanyrendszerek között kutatva árban aligha találunk olyat, amely a Duravit polcos zuhanyrendszeréhez hasonló, kedvező áron szerezhető be. Ha egyetlen előnyt kellene kiemelni a termékkel kapcsolatban, akkor az a magas hozzáadott mérték melletti vonzó árfekvés lehetne. Ennél azonban többről van szó.

A rendszer olyan előnyöket tartogat, mint:

• A falsíkon kívüli, egyszerű beszerelés akár utólagos beépítés esetére.
• A termosztátnak köszönhetően a csaptelepen beállított vízhőfok nem változik tusolás közben, így nem érhet minket hidegzuhanyként kellemetlen meglepetés.
• A termosztát biztonsági hőfokhatárolójának hála a zuhanyfejeken keresztül maximum 38 °C-os víz folyik. Ez a funkció különösen a kisgyermekes háztartásokban lehet fontos, hiszen ezzel elkerülhető a forrázás veszély.
• A termosztátos test egyedi kialakítása miatt polcként is használható a zuhanykabinban, amin elfér a tusfürdő és a sampon anélkül, hogy extra polcot kellene a falra szerelni.
• A forgatható zuhanykar, az állítható magasságú kézizuhany tartó vagy az állítható dőlésszögű fejzuhany.
• A clickes technológiával ellátott kézi zuhany. A zuhanyfejen található kapcsolóval három fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő permetsugarat és ezzel a hangulatunkhoz vagy igényeinkhez éppen passzoló zuhanyélményt. Az esőztető állásban a zuhanyrózsából egyenletesen érkezik a víz, a pulzáló funkció élénkítő vízsugarat juttat a bőrünkre, míg a mono állásra kapcsolva átmaszíroztathatjuk izmainkat a csapból érkező, erőteljes vízsugárral. 
• A zuhanyfejek EasyClean kialakítása garantálja, hogy a tisztítás, a vízkő akár az ujjaink segítségével is könnyen letörölhető, hiszen a gumis felületen a szennyeződések nem tapadnak meg makacsul.

A Duravit polcos zuhanyrendszer gombjai kifinomultan és precízen működnek. A gombok bordázata nemcsak esztétikai célokat szolgál, hanem funkcionális előnyt is hordoz, hiszen így akkor sem csúszik a gomb felülete, ha szappanos kézzel próbáljuk eltekerni.
A gombokkal nemcsak a víz áramlását tudjuk szabályozni, hanem ezekkel tudunk váltani a kézi és a fejzuhany között. A gombok a beállítást követően egyetlen nyomással a termosztátos testbe süllyeszthetők.

A polcos zuhanyrendszer víztakarékos MinusFlow kivitelben is elérhető, ami azt jelenti, hogy a takarékos verzió kézi zuhanyával a vízmegtakarítás mértéke elérheti 40%-ot, míg a fejzuhannyal  60%-kal kevesebb vizet használunk el, mint a hétköznapi zuhanyrendszerekkel.

Esztétikus, üveg fedlappal kialakított termosztátos test, amin elfér a pipere.

Bordázott gombok a könnyű beállításhoz.

 

A két behúzható forgatógomb lehetővé teszi a vízáramlás és a vízmennyiség szabályozását.

 

Süllyeszthető váltógombok a kézi és fejzuhany kiválasztásához.

 

Fejzuhany állítható dőlésszöggel.

 

Egyedileg kombinálható a Duravit összes csaptelepcsaládjával.

 

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!