Mikorex TH Kft.

A Micorex Home Stúdió 2018. áprilisában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A Stúdió létrehozásának ötlete az elmúlt 20 év kereskedelmi tapasztalataiból táplálkozva született meg, hiszen a MICOREX Tüzép mint anyacég,- amelyet sokan a reklámokból ÚJ HÁZ Centrumként ismernek- óriási gyakorlati tudásra tett szert az építőanyagok és ezen belül is a hideg burkolatok értékesítése terén. Ezt a tudást, tapasztalatot szeretnénk a Micorex Home Studio keretein belül átadni a vásárlóink részére, valamint bemutatni a hidegburkolatokra épülő lakberendezés lehetőségeit, megcsillantva ezek felhasználhatóságának sokszínűségét.

Stúdiónk egyediségét növeli, hogy kínálatunk a világszerte híres olasz design-ra épül a hidegburkolatoktól lámpákon a konyhatechnikán át, egészen a bútorokig. Ennek komplex bemutatása érdekében a POLIFORM olasz bútorgyártó cég kínálatára épülő “minta lakást” hoztunk létre, amelynek köszönhetően a vásárló egységében tapasztalhatja meg, hogy a minőségi építőanyagok, meleg színek, kárpitok, a kiváló technikai megoldásokkal párosulva, hogyan tudna a letisztult elegancia jegyében, egy igazán kényelmes, meleg és tartósan trendi otthont alkotni.

Küldetésünk:
A régió lakberendezési dizájn centrumává szeretnénk kinőni magunkat, ezért fontos számunkra, hogy vevőink minden tekintetben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezért, a magas minőségi kínálat mellett kiváló ár- értékarányt nyújtunk vásárlóinknak. Magas minőséget kínálunk igazán megfizethető áron. Számunkra nagyon fontos, hogy Ön otthon érezze magát vásárlás közben, ezért kiválóan képzett szakmai csapatunk segíti Önt a választásban, tervezésben, és a kivitelezésben, igénytől függően. Olyan egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére (pl.: komplett 3D-s belső tervezés, egyedi digitális festmény tervezés és kivitelezés a belső enteriőrhöz igazítva) amelyek más forgalmazók kínálatában nem találhatók meg, és segítik Önt abban, hogy tökéletesíteni tudja lakberendezési vagy kivitelezési ötleteit. Nézzen be hozzánk, és merüljön el kínálatunkban, élvezze a szín, anyag, felület és térharmóniákat!
Keresse a MICOREX Home Stúdiót bizalommal!

Szolgáltatások:
Ingyenes 3D fürdőszoba, konyha látványtervezés,  anyagmennyiség kiszámítása
Egyedi digitális festmény tervezés és kivitelezés a belső enteriőrhöz igazítva, amelyek más forgalmazó kínálatában nem találhatók meg, és segítik Önt abban, hogy tökéletesíteni tudja lakberendezési és kivitelezési ötleteit.

Elérhetőség

homestudio.micorex.hu

+36/46-555-060
homestudio@micorex.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9.00 – 17.00 Szombat: 9.00 – 13.00

Cím

Micorex Home Studio 3516 Miskolc Pesti út 5 (LIDL áruház mögött)