Sz+C Stúdió Kft.

HA Ön úgy érzi, hogy megérdemli a kényelmet a fárasztó mindennapok után, a legjobb helyen jár nálunk.

Napjainkban számtalan egyedi fürdőszoba készül, és a lehetőségeink tágabbak, mint valaha. Gyakorlatilag bármilyen fürdőszobaötlet megvalósítható, a mi célunk, hogy elérhetővé tegyük ezt az Önök számára. Elegáns, modern, exkluzív, konzervatív, netán a mindig hódító fehér, vagy a kopottas szikla utánzat, tekintélyt parancsoló fényes fekete, a márványos felület, harmonikus bézs vagy a természetközeli fahatás?  Talán Ön is nálunk találja meg azt az összeállítást, amibe első látásra beleszeret, és hosszú éveken át gondtalanul élvezhet. 

Üzletünkben a legáltalánosabb kellékektől, a prémium, exkluzív kincsekig mindent megtalál a fürdőszobájába. Sőt, magasan képzett tanácsadóink örömmel segítenek Önnek a választásban, és a tökéletes összhang megteremtésében.  Különleges igényei vannak, Ön sem éri be a megszokottal? Fantáziájának csak a képzelet szabhat határt, számtalan megoldásunk létezik az Ön számára. Szerezzen be mindent egy helyen, kényelmesen, a legapróbb részletekre is odafigyelünk.

Személyre szabott, kényelmes kiszolgálásban részesítjük, érkezhet üzletünkbe akár előre egyeztetett időpontban, hogy várakoznia sem kelljen. Végig kísérjük Önt 800 négyzetméteres bemutatótermünkben, ahol a legszebb olasz, spanyol, német, magyar fürdőszoba/ márkák minőségi termékeivel ismerkedhet meg. Szívesen készítünk személyre szóló ajánlatot, akár helyszíni felméréssel, anyagszükséglet számítással, 3D látványtervezéssel, honlapunk katalógusaiból pedig kényelmesen böngészhet akár otthonról is, sőt intézhet mindent kedve szerint online is kollégáinkkal. A kiválasztott anyagokat pedig természetesen egészen az otthonáig szállítjuk. Válassza ki több ezer termékünk közül az Ön ízlésének leginkább megfelelő csaptelepet, mosdókagylót, kádat, zuhanykabint, fürdőszoba bútorokat, tükröket, csempét, padlólapot.

Az  építkezés vagy felújítás gondos tervezést és bizalmat igényel, éppen ezért azt valljuk: az életre tervezett otthonokhoz tudatos döntések sorozata szükséges. Otthonának megépítéséhez vagy felújításához szükséges tudatos döntések meghozatalát az alapoktól a tetőig számos módon segítjük.

Amennyiben hagyományos építőanyagokra lenne szüksége, 10 000 m2-es telepünkön az alaptól tetőig mindent megtalál, szakképzett kollégáink profi kiszolgálással várják. 23 éves szakmai tapasztalattal rendelkező piacvezető építőanyagkereskedésként Önnek is a biztos támasza leszünk. 

Várjuk szeretettel!

Elérhetőség

Bartos Péter  Csempe-Szaniter értékesítő:
Tel.: +36-30/160-0255
e-mail: bartos.peter@szpluszcstudio.hu

Kiss Zsuzsanna  Csempe-Szaniter értékesítő:
Tel.: +36-30/530-1282
e-mail: kiss.zsuzsanna@szpluszcstudio.hu

Kiss Nikoletta Csempe-Szaniter értékesítő:
Tel.: +36-30/530-1282
e-mail: kis.nikoletta@szpluszcstudio.hu

Cím

ÚjHáz Centrum Sz+C Stúdió Kft.
7100 Szekszárd, Tartsay u. 30.