Iso-Thermo Kft.

Cégünk egy országos építőanyag-kereskedelmi hálózat tagjaként minőségi építőipari termékek kis-, és nagykereskedelmével, valamint első osztályú fürdőszobai termékek, burkolatok, szaniterek és egyéb kiegészítők értékesítésével foglalkozik.
2016-ban egy 300 nm-es fürdőszoba szalont nyitottunk, ahol színvonalas környezetben tekinthetők meg a legnagyobb olasz, spanyol, lengyel és magyar beszállítók csempe és szanitertermékei. Mivel a legtöbb gyártóval kizárólagos megállapodásunk van, a piacon egyedülállóan versenyképes árakat tudunk biztosítani. A szalonban kialakított fürdőszoba boxokból inspirációt meríthetnek a vásárlók az aktuális trendekről, legnépszerűbb burkolatokról. Forgalmazott termékeink között fellelhető minden, ami a fürdőszoba berendezéshez, hideg-és melegburkoláshoz elengedhetetlen. Széles kínálatunkban lévő fürdőszobai csaptelepeink, formatervezett szaniter termékekeink, egyedi zuhanykabinjaink nemcsak a designt, hanem a funkcionalitást és az időtállóságot is garantálják. Termékpalettánkban továbbá megtalálhatóak fürdőszoba bútorok, klasszikus és lapos design radiátorok, zuhanyfolyókák, laminált és vinyl padlók széles minta-és színválasztékban.
Szoros kapcsolatot ápolunk egy szentendrei kőfaragóval, aki kőburkolatok, kőpultok megmunkálásával foglalkozik, valamint a kanapefelujitas.hu csapatával, akik belsőépítészeti tervek
alapján asztalos, kárpitos munkákat, bútorkészítést vállalnak. Szalonunkban tervező kollégánk 3D látványtervezéssel fénykép minőségben valósítja meg ügyfeleink elképzeléseit. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a szokványos termékek mellett a legújabb technológiájú, legkorszerűbb termékeket is értékesítsük és mindezt elérhető áron biztosítsuk vásárlóinknak. Szeretnénk, ha tudásunkkal és szakértelmünkkel legalább a gondok egy részét levennénk a vevők válláról, és még a felújítás kezdetén segíthetnénk megtalálni a hozzájuk leginkább passzoló darabokat.
Jövőbeni elképzeléseink között szerepel fürdőszoba szalonunk további bővítése.

Elérhetőség

www.iso-thermo.hu, www.2cmburkolat.hu

+ 36 26 310-882/130-as mellék

iso-thermo@iso-thermo.hu, info@iso-thermo.hu, megrendeles@2cmburkolat.hu

Nyitva tartás (nyáron):
H-CS: 8:00-16:30 P: 7:00-16:00 Sz: 8:0-12:00
Nyitva tartás (télen):
H-CS: 8:00-16:00 P: 7:00-16:00 Sz: 8:0-12:00

Cím

2000 Szentendre, Kőzúzó u. 26.