Új-Ház Centrum Budapest Zrt.

Az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. – elhelyezkedéséből adódóan – főként Budapest és a főváros vonzáskörzetében építkezők, felújítók, kivitelezők, beruházók számára nyújt szakértő, megbízható, gyors megoldást, széles termékkínálattal.

Az építőanyagok forgalmazásán túl, termékkínálatunkban megtalálható a fal- és padlóburkolatok, kültéri gres lapok, szaniterek széles skálája. Ezen kívül a meleg burkolatok: laminált padlók, vinyl padlók, WPC teraszburkolatok kínálata már az alacsonyabb árkategóriától is.
Minőségi és ár-érték arányban rendkívül versenyképes termékeket kínálunk, amit leginkább a visszatérő és elégedett vásárlóink bizonyítanak.

Két telephellyel rendelkezünk a Budapesti régióban, Diósdon és Csepelen. A diósdi telephelyünkön egy modern és igényesen kialakított bemutató teremmel várjuk Kedves Vásárlóinkat. A legújabb trendeket bemutató olasz és spanyol /FAP, Atlas Concorde, Saime, Novabell, ABK, Geotiles / burkolatgyártóknak a széles választékát, a német és spanyol gyártóktól pedig szanitereket, szerelvényeket és zuhanykabinokat mutatunk be. Ezeken kívül minden, amire a fürdőszobában, a ház belső és külső területein szükség lehet, itt megtalálható. A bemutatott termékek készletről azonnal, vagy rendkívül rövid szállítási határidővel elérhetőek.

Ha nem tudnál dönteni a különböző stílusok és designok között, áruházunkban a szakképzett kollégáink ingyenesen, a Visoft tervezőprogrammal készített valósághű, 3D-s látványterv készítéssel segítenek az igényeidnek megfelelő fürdőszoba kialakításában. A célunk az, hogy a nálunk vásárlók, elégedetten és időtálló termékekkel kialakított otthon megvalósításával távozzanak tőlünk.

2022-ben Szadán, zöldmezős beruházás keretében, az Új-Ház Centrum Budapest Zrt. új áruházat nyit, ahol közel 10.000 m2-en, bemutatóterem és raktár kerül kialakításra. A termékkínálat megegyezik a két meglévő áruházunk kínálatával, a bemutatóterem viszont a legaktuálisabb design szerint lesz kialakítva, 700 m2-es alapterületen.

Álmodd meg otthonod és mi segítünk annak szakszerű megtervezésében és kialakításában!

Bízd Ránk Fürdőszobádat!

Cím

2049 Diósd, Balatoni út 10.

 2111  Szada, Dózsa György út 1.