Fürdőszobafrissítés akciós csaptelepekkel és kiegészítőkkel

A fürdőszobafelújítás nem kell, hogy mindig nagy volumenű legyen. Új csaptelepekkel valamint néhány hasznos és látványos fürdőszobai kiegészítővel felfrissíthetjük az összképet, ráadásul jól megválasztott csaptelepekkel még spórolhatunk is az energiával. A megtakarítás most duplán játszik, hiszen a Csempekör évindító akciójában a Tres energiahatékony csaptelepeit és a Gedy dizájn kiegészítőit kedvező áron kínáljuk.

Ha energiahatékonyságról van szó, nincs megállás, a legapróbb részletekkel, a legkisebb megtakarítással is közelebb kerülünk ahhoz, hogy spóroljunk a drága vízzel, gázzal és elektromos árammal. A spanyol Tres csaptelepei is az energiatakarékosság jegyében készülnek, a pénztárcánkat pedig tovább kímélhetjük a Csempekör aktuális akciójával, amelyben a Tres Canigo vagy Base fürdőszobai valamint konyhai csaptelepei a készlet erejéig rendkívül kedvező árakon rendelhetők.

A Tres csaptelepek az építészetéről híres Barcelonában készülnek, ami persze legfeljebb a dizájn szempontjából lehet érdekes, hiszen a gyártó legalább olyan gondosan tervezi meg a fürdőszobai és konyhai csapokat, ahogy Gaudi tette azt neves épületeinek tervezésekor.
A Tres csaptelepek sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen stílusú fürdőszobába illeszkednek. A csaptelepek fogantyújára a lejtős kialakítás jellemző, ami segíti a kezelhetőséget, míg a test robosztus kialakítása szépen illeszkedik a csapok lekerekített kontúrjaihoz.

Ne maradjon le kedvezményeinkről!

Letisztult formavilág, fejlett technológia

A külső megjelenés mellett a Tres csaptelepek fejlett technológiával és kifinomult funkcionalitással segítik energiamegtakarítási törekvéseinket.

A csaptelepekbe épített Tres-Duo® rendszer spórol a vízzel azáltal, hogy a csaptelep megnyitásakor a kart két különböző pozícióba állíthatjuk. Ha nem nyitjuk meg teljesen a csapot, hanem köztes állásban tartjuk a kart, azzal 50 százalékkal csökkenthetjük a vízfogyasztást.
A gyártó Cold-Tres® rendszerének köszönhetően a csaptelepek középállásban hidegvizesek, így egy gyors kézmosáshoz vagy fogmosáshoz nem indul el a kazán vagy a vízmelegítő, ezzel pedig további energiát spórolunk.
A Tres csaptelepekbe épített fúvókák levegővel dúsítják a vizet, ami nemcsak víz- és energiamegtakarításról gondoskodik, hanem arról is, hogy kellemesen lágy vízsugárral érintkezzen kezünk.

Akcióban a Canigo és a Base csaptelepek

A Tres Canigo termékcsaládja víz- és energiatakarékos funkciókat is kapott. A csaptelepek elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármilyen közegben jól mutatnak. A mosdócsaptelek között klasszikus méretű és magasított verziót is találunk, míg a zuhanyrendszerek sorában termosztátos kád és zuhanycsepetelep is szerepel. 

A Tres Base sorozatának nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A kollekció klasszikus vonalakkal rendelkezik, amely hatékony és tartós működéssel párosul. Van úgy, hogy az újszerű dizájn kevésbé fontos, a hangsúly sokkal inkább megszokott formavilágra és a kiváló ár-érték arányra helyeződik. Ebben az esetben a Tres Base csaptelepek kiváló alternatívát jelentenek.

Csaptelepek mellé fürdőszobai kiegészítőket is ajánlunk

A fürdőszoba felújítás nem mindig teljeskörű, van úgy, hogy csupán új csapteleppel vagy kiegészítőkkel szeretnénk feldobni az összhatást. A kiegészítők azonban túlmutatnak az egyszerű dekorációs tárgyakon, hiszen a törölközőtartók, a folyékonyszappan-adagolók vagy éppen a fürdőszobai polcok hasznos kiegészítői a mindennapoknak. Az olasz Gedy dizájndíjas termékei között számos praktikus, kézreálló és hasznos fürdőszobai kiegészítő lapul, amelyekről korábbi cikkünkben is olvashhatak már.
A látványos kiegészítőket most nem csak azért érdemes végignézni, mert jól néznek ki, hanem azért is, mert évindító akciónkban a Csempekör kereskedésekben ezekhez a termékekhez is egyedi áron lehet hozzájutni. Kár lenne kihagyni!

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!