Nem hiányozhatnak egyetlen fürdőszobából sem – hasznos kiegészítők fagyott árakon

A kiegészítők teszik fel a koronát egy otthonra és nincs ez másként a fürdőszoba esetében sem. A fürdőszoba használati tárgyai azonban nem egyszerű dekorelemek, komoly funkcionalitással bírnak. A törölközőtartó, a falipolc, a wc kefe- vagy a folyékonyszappan-tartó a hasznosságuk mellett ideális esetben dizájnelemként is megjelenhetnek, így a helyiség karakterét is befolyásolhatják. Az olasz Gedy fürdőszobai kellékei praktikusak, öltöztetik a fürdőszobát és most az újév alkalmából azt is bebizonyítják, hogy az idő múlása sem fog rajtuk. Éppen ezért egyes szériák árait lefagyasztottuk és a Csempekör bemutatótermekben jelentős évindító kedvezménnyel kínáljuk ezeket, hogy jól induljon 2023.

Gedy-Pirenei

Ha stílusról esik szó, az olasz ízlésben nem kell kételkednünk, és így van ez akkor is, ha a fürdőszobai kiegészítőket vesszük nagyító alá. A 70 éves múlttal büszkélkedő Gedy a fürdőszobai kiegészítők terén mindenre kínál megoldást és mindezt úgy, hogy egyedi tervezésű kellékekkel, színek és formák széles választékával könnyíti meg a dolgunkat, ha olyan kelléket keresünk, amelyik kézre áll, jól használható és még öltözteti is a fürdőszobánkat.
Az egyszerűnek gondolt termékeket nem érdemes lebecsülni, hiszen elég csak arra gondolni, hogy milyen kényelmetlen, amikor a mosdó mellett nincs törölközőtartó, amire a kéztörlőt akaszthatjuk, ha hiányzik a wc kefe, netán a wc papír gurigát a hátunk mögött, a tartályon kell keresni és nem egy kellemes megjelenésű, kézreeső tartóból szolgálhatjuk ki magunkat. Ezek csak alaptételek és akkor még egy szót sem ejtettünk arról, hogy egy szépen ívelt folyékonyszappan-adagoló, a szögletes formavilágot képviselő fogkefetartó vagy egy fémesen csillogó akasztó a fürdőszoba díszévé is válhat, amelyeknek a minősége hosszú távra garantált.
A Gedy a dizájn terén sem ismer megalkuvást, egyedi tervezésű termékeivel számos nemzetközi díjat besöpörtek az elmúlt évtizedek során. Az egyik legérdekesebb megjelenésük pedig nem egy fürdőszobához kötődik, hanem a New York-i Modern Művészetek Múzeumához, amelynek gyűjteményében a Cuccioli nevű formabontó wc keféjük kiállítási darabként jelenik meg.

A Gedy szögletes formavilágot képviselő Lounge, a modern Pirenei, a klasszikus Trilly és a Florida kollekciók egyes darabjait a készlet erejéig évindító árakon szerezheti be országszerte a Csempekör bemutatótermekben.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!