Romantikus csempecsodák szerelmeseknek és másoknak

Némi túlzással feltehetjük a kérdést, hogy mi lehet romantikusabb a csempénél? Valószínűleg minden.
Ennek ellenére, ha megmutatjuk a FAP egyik legújabb kollekcióját, az Ylico lapcsaládot, akkor már vélhetően többen egyetértően bólintanak, hogy a csempe igenis lehet romantikus.

A növényi motívumok, a kifinomult virágminták, a pasztell festményekre emlékeztető nyomatok már nem csak a tapétákról köszönnek vissza, hanem egyre hangsúlyosabbak a burkolatok között is. A korszerű nyomási és felületkezelési gyártói technológiák ma már lehetővé teszik, hogy a csempéken művészi kivitelezésű mintázatok jelenjenek meg, amelyek matt és fényes részletekkel, a síkból kiemelkedő dombornyomatokkal tesznek túl a legszebb tapétákon. A vonzó mintákkal készülő dekorlapok ráadásul mega méretekben is rendelkezésre állnak, így olyan tartományokkal büszkélkednek, hogy a 278 centiméter magas és 120 centiméter széles óriásburkolattal a padlótól a plafonig, fugamentesen díszíthetjük otthonunk falait. És nem csupán a fürdőszobáét, hiszen éppen ezek a tapétahatású burkolatok azok, amelyek a nappali központi falán ugyanolyan jól mutatnak, mint a konyhában, az étkezőben vagy éppen a hálószobában.
A legújabb belsőépítészeti vonulatot böngészve feltűnhet, hogy a hálószobában is egyre gyakrabban látunk csempével burkolt falakat. A divatos és elegáns kerámialapoknak köszönhetően a legkisebb hálószobában és a nagyméretű lakosztályban is olyan enteriőrt teremthetünk, amely tökéletesen illeszkedik otthonunk többi helyiségéhez. Kár lenne attól tartani, hogy a burkolat hideg érzetet kelt bennünk ott, ahol leginkább melegségre és meghitt hangulatra vágyunk. A lágy minták valamint a burkolatok sima, selymes tapintású felszíne kellemes érzetet kelt a hálóban is.

Májusban minden FAP kollekció 15% kedvezménnyel kapható.
Nem találja a weboldalunkon? Írjon nekünk és segítünk!
Számtalan kollekció nem szerepel a honlapunkon, de megrendelhető szalonunkban kedvezményesen.

A FAP YLICO kollekciója a romantikus, modern enteriőröket szolgálja ki, cementhatású felületével a természetes és mesterséges anyagok közötti egyensúly megteremtésére törekszik. A lapcsaláddal a FAP átformálja a betonról alkotott képzeteinket, hiszen a súlyos és statikus anyagot az YLICO burkolatokon könnyed formában tárja elénk. A csempék a légies mintáknak és a kellemes színeknek köszönhetően elvesztik súlyukat, mintha csak lágyan omló textilek lennének a falakon.
És ha már romantikát ígértünk, akkor lássuk melyek a legérzékibb minták a kollekcióban. Az aranyló barokkos motívumokkal díszített, a stilizált rózsaszín virágokkal bűvölő illetve a kékben úszó virágoskertet szimbolizáló 50×120-as méretezésű lapok vagy a vízesésként lefelé hulló növényi motívumokkal dekorált 120×278 centis megalap egyaránt illik a romantikus tematikába, de ha valaki úgy képzeli, hogy az érzékeire a trópusi pálmalevelek nagyobb hatással vannak, akkor ne keressen tovább, mert megtalálta kedvenc csempéjét a FAP YLICO kollekciójában.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!