Visszatér a romantika kora

A legfrissebb csempe trendek láttán biztosan kijelenthetjük, hogy visszatért a romantika kora. Amikor új otthonba költözünk, vagy megszokott tereinket szeretnénk felfrissíteni illetve átalakítani, leginkább hangulatot szeretnénk teremteni. Olyan miliőt, ami tükrözi az egyéniségünket, és amiben jól érezzük magunkat.

A FAP Milano Mood kollekciójában könnyen megtalálhatjuk azokat a színeket és mintákat, amelyek kiváló kellékei a természetesen romantikus hangulat megteremtésének a fürdőszobában, a hálóban, a konyhában vagy akár a nappaliban.

A gyantahatású, élvágott burkolatkollekció a legfinomabb pasztellszíneket sorakoztatja fel, amelyek mellé növényi mintázatú dekor elemeket is kínál. A közkedvelt pálmalevelek levelek mellett a Milano Mood lapcsalád szemet gyönyörködtető virágmotívumokkal operál, emellett a geometrikus mintákat sem nélkülözi.
Az egyszínű fali és padlólapok egytől-egyig harmonizálnak a mintás csempékkel, ezáltal nem nehéz megtalálni a tökéletes színkombinációt. Az 50×100 centiméteres lapformátumban elérhető, vattacukor árnyalatú fali burkolatok mellett bézs és szürke árnyalatok, valamint ultra modern, terazzo mintás padlólapok is megtalálhatók a kollekcióban gazdag formaválasztékban.

A mintás változatok között kiemelkedik a két virágmintás burkolat, amelyek segítségével nem nehéz becsempészni a romantika jegyeit a lakásba. A matt alapon, fényes rózsaszín virágokkal díszített dekorburkolat egy virágzó nyári rózsakert látványát juttatja eszünkbe, míg az akvarellek finom világát idéző, kék virágmintával akár egész falat betöltő, mozgalmas festménnyel gazdagíthatjuk otthonunkat.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!