Ilyen is van: burkolatba integrált indukciós főzőlap

A konyhai technológiák elképesztő sebességgel fejlődnek és nincs ez másként a burkolatokkal sem. A konyhai szegmensben igazi különlegességnek számít az ABK szabadalma, amely egy ultramodern kerámia munkapult beépített indukciós főzőlappal. 


Főzőlap, amely láthatatlanul olvad a konyhai munkapultba. Mindez nem a fantázia szüleménye, hanem egy olyan innováció, amely a precíz mérnöki tervezés és a legújabb műszaki eljárások ötvözete. Az ABK „Cooking Surface Prime” elnevezésű szabadalma egy korszerű megalapba épített indukciós főzőlap, amelynek segítségével a konyhapult kihasználhatóság szempontjából a maximumot nyújtja: egyszerre lehet előkészítő és főzési felületként használni.
A munkapultba integrált indukciós főzőlap pontosan úgy működik, mint hagyományos társai: a rendszer közvetlenül az edénynek adja le a hőt anélkül, hogy felmelegítené a főzőfelületet.
Az ABK kifejezetten erre a célra fejlesztett burkolatainak ellenálló képessége rendkívüli. Bírják a magas hőmérsékletet, felületük karcmentes, vízálló, nem porózus és nem utolsó sorban rendkívül könnyen tisztítható.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!