Kerámia szaniterek a tökéletes összahatásért

A kerámia burkolatok felhasználási területe széles spektrumon mozog. Óriáslapokból készülnek asztalok, tolóajtók, és a fürdőszobához passzoló fürdőszobai bútorok, szaniterek is elérhetők a piacon. Az Atlas Concorde nemrégiben mutatta be Habitat fantázianevű szanitercsaládját, aminek elemei a modern, kortárs fürdőszobák ékességei lehetnek, de forgalmas kereskedelmi egységekbe készülnek elegáns darabok.

A fali csempéhez vagy padlóburkolathoz illeszkedő fürdőszoba berendezések egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek, felhasználásukkal a fürdőszoba tervezése egyfajta rendszerszinten valósulhat meg, hiszen színben és anyaghatásban minden passzol. A kőporcelán számos kiemelkedő adottsággal rendelkezik, ilyen például az időtállóság, a könnyű tisztíthatóság és a javíthatóság. A modern dizájn már csak hab a tortán. Ezeket az előnyöket figyelembe véve az alapanyag kifejezetten alkalmas mosdók építésére.

A Habitat szanitercsaládon belül két termékvonal készül. A „Contract line” a közösségi, kereskedelmei terekben való felhasználásra alkalmas, míg a „Design line” tervezők által készített fürdőszobai berendezéseket kínál stílusos fürdőkbe.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!