Ha kell egy kis extra

A márványt a kövek királyának tartják, dicsfénye talán ezért is szól az örökkévalóságnak. A márványhatású burkolatok hosszú ideje tartják magukat a népszerűségi ranglisták élén, és úgy tűnik, hogy a gyártók lelkesedése sem csökken a márványhatású burkolatok fejlesztésekor, hiszen egyre kifinomultabb mintázatokkal, szín- és formavilággal találkozhatunk a kínálatban. A Novabell sem tétlenkedett az újításokkal. Megalkották az Extra kollekciót, amely az elegancia és a luxus jegyében született.

Az Extra nevében hordozza mindazt, amit képvisel. A valódi márvány legszebb mintázatait idéző fényes felületű burkolatok, a különleges színpigmentekkel gyártott egyedi lapok vagy a rendhagyó grafikus mintával készülő darabok mind ragyogó háttérként szolgálnak a falakon és a padlón.
A burkolatcsalád elemei 5 különböző méretben készülnek, ezek közül is kiemelkedik a rendkívüli adottságokkal büszkélkedő 180 centi magas és 90 centi széles megalap.

Ez a kollekció készletről azonnal elérhető.

Az Extra kollekció felülete egészen különleges hatással büszkélkedik, a lapok erezete a fényben rajzolódik ki tökéletesen, emellett figyelemfelkeltő a karakteres fekete-fehér változat is, amelyek a sötét vonalak művészi karcolatként futnak a felületen.
A burkolatcsalád elegáns dekorelemeket is kínál, a mozaikok, a trendi chevron minta vagy éppen a vonalas modulok a maguk különleges formavilágával dobják fel a falakat.

Az Extra kollekció gazdag szín- és formavilágának köszönhetően kitűnő választás akkor is, ha a nappaliba, a konyhába vagy a fürdőszobába keressük azt a burkolatot, amelynek látványát hosszú időn keresztül szeretnénk élvezni.

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.