Roma vs. Roma Stone – a márványhatás evolúciója

A márvány, mint anyag, és az örök város halhatatlanságát egyszerre szimbolizálja a FAP egyik legkedveltebb kollekciója. A Roma burkolatcsalád sikertörténete 7-8 éve indult, és azóta az elsőt újabb és újabb kiegészítő kollekciók követték. Ha megnézzük és összevetjük a legújabb termékcsaládot, a tavaly ősszel bemutatott Roma Stone családot, akár a Roma kollekciók fejlődéstörténetét is végigkísérhetjük, amelyben az állandóságot a kifinomult olasz ízlésvilág jelenti.

Az első Roma kollekció a 2015-ös megjelenése óta tartja magát a FAP palettáján, ami azt is bizonyítja, hogy a márványhatású kollekció annyira sikeres, hogy a folyamatos változó trendek mellett is ellenáll az idő múlásának. Az első Roma lapcsaládot ma is bátran választhatják mindazok, akik a márvány kifinomult és egyszerre rafinált jellegét szeretnék kihasználni. Klasszikus márványminták, travertin jelleg és kőhatás, 3D minták, ornamentikus díszítőelemek, hexagon lapok vagy díszes lisztellók. Felsorolni is nehéz, hogy mennyiféle lehetőséget, színt, formát és struktúrát tartogat a lapcsalád. Mindez nemcsak azért jó, mert órákig variálhatunk a lehetséges kombinációkkal, de azért is hasznos, mert a Roma márványmintás csempéit és járólapajait a fürdőszobától a nappaliig otthonunk bármelyik helyiségébe betervezhetjük annak biztos tudatában, hogy ezeken a burkolatokon nem fog az idő, sem a divat változékonysága.

Májusban minden FAP kollekció 15% kedvezménnyel kapható.
Nem találja a weboldalunkon? Írjon nekünk és segítünk!
Számtalan kollekció nem szerepel a honlapunkon, de megrendelhető szalonunkban kedvezményesen.

Az origóból indulva egy nagy ugrással 2022-re eljutunk a Roma Stone kollekció megjelenéséig, amiben az eredeti elgondoláshoz hasonlóan erőteljesen jelen van a márvány iránti tisztelet, mindez egy elképesztően modern és figyelemfelkeltő formában olyan dekorelemekkel kiegészülve, amelyek a mai vonulatból nem maradhatnak ki. A látványos, trópusi pálmanyomatokkal díszített, a matt és fényes részletek játékát kihasználó dekorburkolatok a kő szilárd komolyságával kiegészülve eklektikus elegyet alkotnak és egészen egyedi összhatást teremtenek. A Roma Stone kollekció egy olyan termékcsalád, amelynek burkolatait a harmonikus színvilág és a kifinomult ízlés uralja.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!