A márványminta aranykorát hozta el a FAP Roma Gold kollekciója

Az otthonok aranykorát a márványhatás definiálja. A visszafogott elegancia, a drámaian megkapó megjelenés vagy éppen a modern vonal egyaránt megfogható a márványmintás burkolatokkal. A FAP Roma Gold kollekciójának szerteágazóan gazdag palettája a szépség új dimenzióját teremti meg.

Bármerre nézünk a burkolatok világában, azt láthatjuk, hogy a márványhatású lapok mindenütt jelen vannak. Nem is csoda, hiszen olyan időtálló mintáról beszélünk, ami túlmutat a jelenen és vélhetően még sokáig jelen lesz a trendekben.

A FAP Roma Gold kollekciója kiemelkedik a versenytársak közül. A burkolatcsalád olyan széles szín, minta és dekor választékkal rendelkezik, hogy a lapokat nézegetve az az érzésünk támad, mintha egy divattervező műhelyében járnánk, ahol az egyszerűen elegáns kelmék, a fényes anyagok és a mintás egyaránt jelen vannak, miközben azt vesszük észre, hogy teljes az összhatás, hiszen minden passzol mindenhez, ezáltal szinte végtelen számú variációban születhetnek szebbnél szebb öltözetek.

A Roma Gold lapcsalád éppen ilyen. Bárhogy is kombináljuk a burkolatokat, az összhatás minden esetben a maximumot nyújtja. Az eklektika jegyében született kollekció átütő erejét a dekorok gazdag választéka adja, amelyek a klasszikus márványmintához nem egyszerű adalékként, sokkal inkább koronaként szolgálnak.
A mozaikok a klasszikustó a virágmintát ábrázolóig terjednek, a dekoratív fali burkolatokon elbűvölő virágminták jelennek meg, a fényes feketék mélységét a ragyogó világos színek ellensúlyozzák.
A kollekció 120×278 centis megalapjai matt bronz, rozsda és az oxidált vas színével egészítik a fénylő márványlapokat, de a megalapok egyedi mintázatokkal is készülnek, így a fürdősszoba, a nappali vagy az étkező falán feszülve szinte felrobbantják a teret.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!