Luxi márványhatás extra színekben

Amikor azt gondoljuk, hogy a márványhatás már nem tud újat mutatni, akkor érdemes vetni egy pillantást a Marca Corona Foyer és Foyer Royal kollekcióira. Semmi nehézkesség, csipetnyi luxi csillogás és extra színek természetesen márvány alapra helyezve. 

Exkluzív grafikák, fénylően világos és misztikus mély tónusok jelennek meg a Marca Corona Foyer kollekciójában, amely újraalkotja a márványról alkotott képünket. Az unalmastól tisztes távolságra, a valódi márvány elegáns megjelenését mégis őrizve, a Foyer kollekció a csillogásra nyitott „pop-luxe” irányzatot követve született. A padló és falburkolatok 5 különböző mintával és 5 méretben készülnek. A kollekció dekoratív lapjai a Marca Corona egyedi, mindössze 6 mm anyagvastagsággal gyártott, 120×278 centis megaméretében is rendelhetők, de a 9 mm-es anyagvastagságú lapok méreteit illetően is nagy a változatosság. A fényes és matt felületű burkolatok 120×120 centiméteres, 60×120-as, 60×60-as vagy a 30×60-as méretekben szerepelnek a termékpalettán.

A Foyer burkolatcsalád szemrevaló különlegességei a terazzo jellegzetességeket magukon hordozó lapok, amelyek betétes mintázatukkal túlmutatnak a klasszikus márványon, a gyártó friss szellemiségét tükrözik. A kollekció 3D hullám mintával és chevron elemekkel is játszik, ezáltal izgalmas, egyedülálló felületek megalkotására alkalmas.

Ha szeretne többet tudni a Marca Corona Foyer és Foyer Royal kollekciójáról, keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Csempekör bemutatótermet vagy fürdőszobaszalont, ahol szakképzett értékesítők segítségét kérheti.

A Foyer testvére, a Foyer Royal kollekció nevében hordozza nemességét. A Marca Corona újdonságai között számon tartott Foyer Royal burkolatcsalád nem csupán exkluzív, de feltűnő és karakteres is egyszerre.  A Foyer Royal márványhatású burkolatai 5 kifinomult márványmintával érhetők el. A kiegyensúlyozott, sokoldalúan használható, 3 világos árnyalat mellé 2 igazán szembeötlő minta társul, amelyek színüknek köszönhetően szinte felrobbantják, uralják a teret. 

A Foyer Royal kollekcióban egyesül mindaz az igény, amelyet elvárunk a mai márványmintától: közvetítse az időtlen eleganciát, egyúttal hordozza magán azokat a stíluselemeket, amelyek összetéveszthetetlen karakterrel ruházzák fel a modern otthonokat vagy közösségi tereket. 

Az élcsiszolt kivitelben készülő Foyer Royal burkolatok a Foyer kollekciónál már felsorolt, 5 különböző méretben rendelhetők. A színek között kiemelkedik a barnás és rózsaszín jegyeket magán hordozó, Drama fantázianévre keresztelt különlegesség és a zöldes, türkiz árnyalatú Green Ama, amelyek az egyszerűbb mintázatú alapdarabokkal együtt használva a márványminta egyedi arcát képesek megmutatni. A klasszikusok mellett különleges mozaikok is elérhetők a Foyer Royal kollekcióban, amelyekkel kisebb falfelületek emelhetők ki, de falfülkék, zuhanykabinok háttereként is egyedi díszítőelemként szolgálhatnak.

 

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!