Önkifejezés kreatív burkolatokkal, avagy az ABK Wide&Style Mini

A kreativitásunk kinyilvánítására megannyi lehetőségünk van: sokszínűségünket, sokoldalúságunkat kifejezhetjük az öltözködésünkkel, a tetteinkkel és természetesen az otthonunk kialakításával is. A színes, játékos burkolatok segítik szárnyalni a fantáziát és abban is partnereink lesznek, hogy az önkifejezés egyik eszközeként használjuk őket.

A színekben és a mintagazdaságban bővelkedő kőporcelán burkolatok világában egyre nagyobb a mozgástere azoknak a belsőépítészeknek, lakberendezőknek vagy az otthontervezésben nyakig bent lévő lakástulajdonosoknak, akik vágynak a gazdag színvilágra esetleg a mintákkal bőségesen díszített burkolt felületekre. Az ABK Wide&Style Mini kollekciója az egyik legvidámabb burkolatcsalád, amely segít kibontakoztatni a kreativitást akár a fürdőszoba, a konyha vagy a hálószoba megtervezése a feladat.

Ez a kollekció készletről azonnal elérhető.

A 10 kellemes, cukorkaárnyalatban elérhető egyszínű csempe mellett a 60×120 centiméteres méretben kapható csempecsalád 8 különböző mintás, tapétahatású burkolatot sorakoztat fel, amelyek mixéből olyan fürdőszobánk, hálószobafalunk, konyhánk vagy akár teraszunk lehet, amire egyszerűen nem lehet nem odafigyelni.
A kollekció 60×120 centiméteres méretezése tudatos precizitást sugall a gyártó ABK részéről, hiszen ezzel a mérettel a burkolók is könnyen dolgozhatnak még a szűkebbre alakított helyeken is.

A Wide&Style Mini lapcsalád egyszínű darabjait vizsgálva feltűnő, hogy a hideg színvilágot kedvelők, a melegebb, sőt a neutrális tónusok iránt rajongó otthontervezők sincsenek szűk korlátok közé szorítva. Az árnyalatok kombinációs lehetősége bőséges, és a plusz, hogy minden szín passzol a mintás dekorlapokhoz, amelyek a tapétákat megszégyenítő részletgazdagsággal rendelkeznek. Pálmalevelek, bogyók, Hawaii-ra emlékeztető virágmotívumok és még megannyi ötletes minta teszi az ABK Wide&Style Mini kollekcióját a burkolatpiac egyik legvagányabb csempecsaládjává.

Ez a kollekció készletről azonnal elérhető.

Kérje teljes körű, díjmentes konzultációnkat!

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.