Karácsony a fürdőszobában

A karácsonyfanatikusok a fürdőszobát sem hagyják ki, ha díszítésről van szó. Advent első vasárnapja idén november 27-re esik, ezért a lakásdíszítés éppen időszerű és bár alapvetően a nappali, a konyha vagy a bejárt környéke, amit dekorálni szoktunk, azért a fürdőszobában is megtalálhatjuk az ünnepváró girlandok, csecsebecsék helyét. 

A fürdőszobát kevésbé szokás ünnepi díszbe öltöztetni, pedig néhány ötletes kiegészítőt az a helyiség is megérdemel, ahol a napjainkat indítjuk és zárjuk. A vizes közeg miatt a fényfüzérek nem biztos, hogy szerencsések, ám romantikus gyertyalánggal vagy elemes mécsesekkel ezt is kiválthatjuk.
Finom mintázatú vagy egészen látványos karácsonyi mintájú törölközőt, esetleg kádkilépőt nem nehéz beszerezni, de fenyő girlandokkal vagy kis porcelán tárgyakkal is sokat tehetünk azért, hogy a fürdőbe is becsempésszük az ünnepi hangulatot. Díszíthetjük a tükröt, a mosdópultot vagy a fürdőkád környékét, ami mellett jól mutat egy nagyobb méretű, álló mécsestartó.
Nemcsak saját örömünkre díszíthetünk, a vendégmosdó dekorálásával az ünnepi időszak látogatóit is karácsonyi hangulatba hozhatjuk.

Különösebb anyagi ráfordítás helyett olykor némi kézügyesség vagy néhány jó ötlet is elegendő ahhoz, hogy kedves apróságokkal dobjuk fel az összhatást. A díszített bébiételes üvegek kedves színfoltként jelenhetnek meg, de egy-két hóemberré alakított wc papír guriga is látványos lehet.

Kérje teljes körű, díjmentes konzultációnkat!

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.