Díszít és rendszerez – Kitágult a fürdőszobai kiegészítők világa

A falak színén, a bútorokon vagy éppen az egyes helyiségek burkolatain túl otthonunk megjelenését a kiegészítők határozzák meg leginkább. Nincs ez másként a fürdőszobában sem, ahol a kiegészítők nemcsak díszítenek, hanem praktikus segítőként is tekinthetünk rájuk.


Egy jól megvilágított tükör, a mosdó feletti polc, egy sarokelem vagy a törölközőtartó egytől-egyig nélkülözhetetlen elemei a fürdőnek. Erre legtöbbször akkor döbbenünk rá, ha nincs kéznél egy tartóelem, amire a kéztörlőt akasztjuk, ha nem tudjuk hova helyezni a fogkeféket netán nem jut hely a mosdópulton a bőrápolási rutin végeláthatatlan sorának.
A fürdőszobai kiegészítők ma már nemcsak a praktikum szolgálatában állnak, hanem esztétikai értékkel bírnak. Segítségükkel – mindamellett, hogy rendszerezhetünk vagy kéznél tarthatjuk mindazt, amire szükségünk van a vizes helyiségben – ízlésesen dekorálhatunk is.
A gyártók változatos formákkal és praktikus elemekkel kínálják fürdőszobai kiegészítőiket, akárcsak a német Emco, amelynek termékei funkcionálisan is helyt állnak, ugyanakkor rendkívül mutatósak egyszerre. Az 50 éves tapasztalattal rendelkező cég 10 különböző formavilágot felsorakoztató kiegészítő családdal öltözteti fel a fürdőt.

A Round széria darabjai klasszikus króm színben és trendi feketében is elérhetők. Legyen szó törölközőtartóról, a toalett papír látványos és kézre eső elhelyezéséről vagy különböző fali tartókról, az Emco Round családjának elemei között könnyű megtalálni a fürdőszobadizájnhoz leginkább passzoló darabot. A kiegészítők esetében sokan tartanak attól, hogy meg kell fúrni a csempét a rögzítés miatt. AZ Emco Round széria nagy előnye, hogy a fali elemeket nem csupán felfúrható verzióban gyártják, hanem azok stabilan fixálható ragasztóval is rögzíthetők.

Figyelemre méltó darabokkal büszkélkedik a gyártó legújabb kiegészítő családja is. A Flow névre keresztelt kollekció karakteres küllemű kiegészítőket sorakoztat fel, amelyek könnyedén illeszkednek szinte bármilyen fürdőszobába.

A kedvező árkategóriát képviselő Emco Round és Flow fürdőszobai kiegészítők október 15-ig kedvezményes áron, 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Csempekör fürdőszobaszalonjaiban és építőcentereiben.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!