Vibráló stílusikon kozmopolita otthonokba

Korunk kozmopolita emberének életét meghatározzák a nagyváros fényei. A folyamatos vibrálás, a soha nem halványuló, élénk fényhatások a nyughatatlanságot, az impulzív életritmust tükrözik, jó és rossz értelemben egyaránt. A nagyváros fényei ihlették az Iris Ceramica és a Diesel Living közös burkolatkollekcióját is. A City Lights lapcsalád nem egyszerűen burkolatok egyvelege. A City Lights stílusikon.

Vibráló kékek, borostyán árnyalatok, szürkék vagy a városi éjszaka mindig fénylő leplét visszaadó sötét árnyalatok jelennek meg a City Lights kollekció lapjain.
A 8 árnyalatot tartalmazó paletta a káprázatos városi fényekre reflektál, a burkolatok 3 dimenziós felülete pedig tovább fokozza a színekkel is játszó fény-árnyék hatásokat.

A City Lights élénk, eklektikus és jellegzetesen egyedi burkolatcsalád, amely 75×25 cm-es és 10×30 cm-es formátumban érhető el. A változatos színvilágnak és az extra méreteknek köszönhetően a City Lights a vagány, bevállalós enteriőrök feltűnő darabja lehet.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!