Új csillagok születtek az Atlas Concorde Marvel univerzumában

Amikor azt hinnénk, hogy nincs új a nap alatt a márványhatású burkolatok univerzumában, akkor jön az Atlas Concorde és hoz három vadonatúj kollekciót, amelyekkel az olasz gyártó jubileumot is ünnepel, hiszen az első ikonikus márványhatású burkolatait éppen 10 évvel ezelőtt ismerhette meg a világ.

Az Atlas Concorde márványhatású burkolatai 10 éve egyet jelentenek a különleges dizájnnal. A burkolatok nemcsak a márvány időtlen szépségét örökítik meg, annál sokkal többet jelentenek. Az Atlas Concorde márványhatású kollekcióiban a gyártó úgy dolgozta fel ennek a nemes kőnek az eredetiségét, hogy közben valami egészen újszerűt teremtett, elég csak a különleges színeket, a dekorokat vagy az egészen elképesztő mérettartományokkal büszkélkedő formátumokat említenünk. A márványhatású burkolatok az elmúlt évtizedben meghódították a belsőépítészetet, ami annak is köszönhető, hogy a klasszikus márványhoz képest a márványmintás hidegburkolatok még esztétikusabban, kifinomultabban és még rafináltabban adják vissza azt az eleganciát, amit a márvány közvetít.

Az Atlas Concorde márvány univerzuma, amit a gyártó csak Marvel Word-nek nevez, 3 új termékcsaláddal bővült.

A Marvel Gala kollekciót leginkább egy értékes ékszergyűjteményhez hasonlíthatjuk. A padló- és falilapokat egyaránt felsorakoztató lapcsalád létrehozásában az inspirációt maga az anyatermészet szolgáltatatja. A burkolatok intenzív színvilága Alaszka gleccsereit, a kaliforniai sivatagot, az Amazonas zöldjét, a trópusi tengerek türkizkékjét vagy az izlandi vulkánok mély feketéjét tárja elénk.

A Marvel X lapcsalád nevében hordozza az ünnepelt 10 évet. A kollekció fehér és a szürke árnyalatok gyűjteménye , a színek a legismertebb természetes köveket, a calacatta vagy a fior di bosco márványt idézik. A burkolatokon egészen látványos erezeteket látunk, amelyek a klasszikus tónusok mellett is újszerű, modern látásmódot tükröznek.

A Marvel World harmadik, legújabb kollekciója a Marvel Travertine, amely bár egy üledékes mészkő feldolgozásaként született, azért illeszkedik az Atlas Concorde Marvel világába.
A travertin manapság az egyik legkedveltebb burkolóanyag, főként a homlokzati burkolásban. A kollekció kültéri lapjai természetesen teraszokat, medencetereket és épülethomlokzatokat is díszíthetnek, ugyanakkor érdemes szemügyre venni a beltéri fali- és padlóburkolatokat is, amelyek között elképesztően látványos, minimalista mintákkal díszített dekorlapok és mozaikok is megtalálhatók. A travertin ugyan nem márvány, hanem üledékes kőzet, ettől függetlenül a porózus szerkezetű anyag, ellenálló kőporcelán utánzata szépen megfér a márványhatású burkolatok sorában.

Ahogy a gyártó korábban megjelentett márványhatású burkolatai, úgy a három új kollekció sem nélkülözi az XL-es méretekkel rendelkező megalapokat. A 120×278 cm-es lapok már könnyített változatban, mindössze 6 mm-es anyagvastagsággal készülnek a könnyebb kezelhetőség érdekében. A márványmintás és a travertin verziók megaméretben különös eleganciát sugallnak akár a padlóra kerülnek, ha a falakról köszönnek vissza és akkor is, amikor konyhapultok vagy konyhai szigetek burkolataként alkalmazzák őket.

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.