Színes enteriőrök

A gyártók folyamatosan törekednek az újdonságokra, az elmúlt időszak a szürke millió árnyalatáról szólt, azonban az új trendek a színes és mintás lapok felé irányulnak.

Bemutatunk pár gyönyörű újdonságot ami kitűnő választás lehet azoknak akik ki akarnak végre törni ezekből a szürke hétköznapokból.

Elsőként itt az új Marca Corona Lilysuite:
Fantasztikus pasztell színekkel és változatos virágmintás dekorokkal. Csodaszép falilap család, mely az igazi tavaszt varázsolja a fürdőszobánkba vagy bármely más helyiségünkbe 60×120-as méretben.

Ha már szóba került a tavasz és növénymotívum, akkor meg kell említenünk a másik újdonságunkat az ABK Wide & Stile Mini-t, ami arról különleges, hogy nem csak falon, hanem padlóburkolatként is alkalmazhatjuk. Itt már élénkebb, kiemelkedőbb színeket is kapunk a már említett pasztell színek mellett, a dekorok pedig csodálatos élénk színkavalkádokkal varázsolnak minket pálmafás vagy virágkertes helyekre. Szintén 60×120-as méretben érhető el.

Az új Novabell Chic család az élénk, intenzív színeivel tűnik ki a többiek közül, fali csempéi fényesen csillognak, elérhetőek számos dekorra, 3D hatású felületekkel és számtalan kiegészítővel. Megjelenésük nagyon extravagáns, formaviláguk nagyon különleges a tekintetet minden esetben odavonzzák. 35×100 -as méretben érhetők el.

Bátran merjünk ezekből a termékekből válogatni otthonunkba, melyek jól megtervezve időtálló köntösbe öltöztetik helyiségeinket.

Kérje teljes körű, díjmentes konzultációnkat!

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.