Sivatagi dűnék színben és mintában a Marca Corona újdonságai közt

A beton és cementhatású burkolatok között a Marca Corona Multiforme kollekciója egy évvel ezelőtt egészen újszerűt hozott a piacra azzal, hogy egy sokoldalúan kombinálható és külsőségeiben is látványos lapcsaládot ismerhettünk meg benne.  A kollekciót az eklektika uralta és nincs ez másként most sem, amikor a termékkör egy új, meleg árnyalatú vonulattal bővült.

A Multiforme Dune kollekció segítségével a Marca Corona a sivatagba kalauzol minket, a lapcsalád színeit ugyanis azok az árnyalatok ihlették, amelyeket a homok birodalmában, a dűnék között fedezhetünk fel. A beton és gyantahatású burkolatok selymesen puha felületi hatásai a Multiforme Dune esetében is alapvetőek. A betonhatású lapok között manapság egyre kevésbé találkozunk a kezdeti rideg változatokkal. Az újszerű burkolatok a minimalizmus irányvonala mellett ugyan kitartanak, de sokkal finomabbá, barátságosabbá teszik az eredeti beton vagy a cement felületekre jellemző ipari benyomást.

A Multiforme Dune színpalettáján a meleg árnyalatok dominálnak, amelyek a korábbi Multiforme kollekciókkal is jól kombinálhatók. A homokszín megannyi változata mellett a sötét téglavörösre emlékeztető marsala árnyalat is megjelenik a színskálán, amelyet az afrikai országok építészetében is gyakran használnak.

Ami igazán figyelemreméltó, hogy a Marca Corona tervezői ebben az új kollekcióban is különös hangsúlyt fektettek arra, hogy a dekorlapok látványosak és változatosak legyenek.

A 120×278 centis megaformátumokra két egyedi minta is felkerült. A Bosco fantázianevet viselő lapon pasztellszerű fák jelennek meg, akár egy óriási festményen. A Deserto névre hallgató megalap még az előzőnél is különlegesebb, mintha a sivatag végtelen homokja és a kék ég egybeolvasna a messzeségben és így nyitna ablakot egzotikus, álomszerű tájakra. A burkolat felületét a gyártás során használt üveges porszemcsék teszik fényessé.

A kollekció dekorlapjain a trendeknek megfelelő geometrikus minták köszönnek vissza, amelyekkel az egyszínű alaplapok visszafogott egysíkúságát ellensúlyozhatjuk.

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.