Rózsaszínek nem csak Barbieknak

Nőnap után itt az újabb csajos „fontos” dátum. Március 9. az ikonikus Barbie baba születésnapja. A rózsaszínséget is meghatározó Barbie 63. születésnapjára emlékezve hoztunk néhány rózsaszín burkolatot. 


Ha bárki is azt gondolná, hogy a szín ízléstelen vagy túl sok a fürdőszobába, esetleg az otthon más helyiségeibe, azt biztosan téved. A megfelelő egyensúlyt és árnyalatot megtalálva, a rózsaszínt akár más színekkel, vagy fahatású burkolattal kombinálva egészen kifinomult tereket alkothatunk, éppen olyanokat, amit maga a – kora ellenére – bombaformában lévő Barbie is megirigyelne.

A FAP újdonsága, a Milano Mood kollekció nem a klasszikus értelemben vett rózsaszínt hozza, de mindenképpen a női energiákkal telített vonalat képviseli a szupertrendi tapétahatással.

A Marca Corona kollekcióiban is fellelhetjük a rózsaszín különböző árnyalatait. A viktoriánus korszak kifinomultságát idéző Victoria kollekció egy elegáns, sikkes kiskirálylányt juttat eszünkbe.

Az Iris Ceramica Blaze burkolatcsaládja már a vagányabb irányból közelíti meg a rózsaszínt. A fémes csillogással és az érdekes formátummal retro hangulatot ébreszt.

Az Imola Ceramica a színes megoldások mestereként sem nélkülözi a rózsaszínt. A Play kollekcióban kedves babarózsaszínt is találunk, ami fehérrel, bézzsel, vagy mintással lappal kombinálva is jól mutat.

Az Atlas Concorde rózsaszínjeit a legkevésbé sem lehet megvádolni a habos-babos Barbie stílussal, a Prism és a Raw kollekciók pinkjei sokkal inkább a letisztult eleganciát képviselik a rózsaszín egyedi árnyalataival.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!