Porcelaingres Urban, a nagyvárosi karakter

A beton- és cementhatású burkolatok a nagyvárosi életérzés megtestesítői. Ennek az iránynak a képviselője a Porcalingres Urban kollekciója.

Az Urban egy kiváló ár-érték arányú burkolat, amelynek színpalettáján a fehértől a szürkéig hat különböző árnyalat kapott helyet. A karakteres antracit, vagy a lágyabb galambszürke mellett az elefántcsont és a homok árnyalatok is megjelennek a palettán, ennek köszönhetően a népszerű betonhatás nem csupán a klasszikus árnyalatok felhasználásával illeszthető az enteriőrbe. Az Urban kollekcióban mintás burkolatok is helyet kaptak, sőt a padló- és falfelületek a lapcsalád mozaikjaival is megtörhetők.
Az élvágott Urban erősségei közé sorolhatjuk a gazdag méretválasztékot. Megalapjai 0,6 és 0,8 centiméteres anyagvastagsággal készülnek, és a kollekció nem nélkülözi a kültéri felhasználásra szánt 2 centiméteres lapokat sem.

Miként a városi környezet stabilitása is többnyire a beton szilárd bázisán nyugszik, úgy otthonunk padlójára vagy éppen a falakra is bátran választhatjuk a karakteres Urban kollekciót, amely minőségének és tartósságának köszönhetően a belső terekben és a terasz burkolataként is biztos alapként szolgál.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!