Multiforme, a sokszínű divatdiktátor

Bemutatjuk a burkolatok világának friss vonulatát, egy olyan kollekciót, ami az elkövetkező időszak bestsellere lehet. A Marca Corona Multiform kollekciója a legsokoldalúbb újdonságok egyike, amelyet hamarosan a Csempekör fürdőszobaszalonokban, bemutatótermekben is megtekinthetnek az érdeklődők. 


Leginkább a divat világára jellemző az az összetett, minden apró részletre kiterjedő stílusegység, amit már akkor sem kell nélkülöznünk, ha otthonunkat szeretnénk a „total look” irányzatnak megfelelően öltöztetni. Beindulhat a fantázia, lehet tervezni különböző színekkel, szerteágazó méretekkel, matt vagy fényes felületekkel, a színekhez passzoló mintás dekorokkal. A Multiform olyan, akár egy kreatív kirakós, amely ezernyi darabból áll, és minden egyes elem úgy variálható egymással, hogy az egymástól látszólag eltérő lapokból végül egy tökéletes látványt nyújtó enteriőr áll össze. 

A Multiform kollekció a nevében hordozza mindazt, amit képvisel, hiszen szinte bármilyen ízléshez vagy tervezési igényhez képes igazodni. A lapcsalád végtelen számú kombinációs lehetőséget hordoz magában, amivel egyedi és eredeti dizájntervek alkotására nyílik lehetőség.

A Multiform burkolat kollekciót a cement és a műgyanta sima és puha tapintású felülete ihlette. Noha a lapcsaládban nagy választékban találunk betonhatású elemeket, ennek ellenére a burkolatokról mégsem a rideg, szürke betonpadló vagy falak jutnak eszünkbe. A gyártó olyan gazdag színválasztékot épített fel, hogy abban bárki megtalálja a neki tetszőt. Csak a szürkének legalább 8 árnyalata közül választhatunk, de emellett az aktuális trendeknek megfelelően pasztellbe hajló kékek, és zöldek, összesen 21 szín mozgathatja meg az otthonteremtők, a belsőépítészek és lakberendezők fantáziáját. A Multiform a méretek terén sem sorolható a megalkuvó kategóriába. A 8 különböző méretben elérhető lapok között a 120×278 centiméteres, padlótól a plafonig terjedő, könnyített megalapok is megtalálhatók a kedvelt 120×120, 60×120, 80×80, 60×60 vagy a 30×60 méretű burkolatok mellett.

A „total look” megjelenéshez hozzátartozik a fényes és matt felületek kombinálása, így a Multiform ebben sem ismer kompromisszumot. A matt, betonhatású burkolatok kiegészíthetők mázas felületű 7,5×30 centis, tégla formátumú csempékkel, amelyek a fényes fekete és fehér közötti skálán 6 elegáns, élénk színnel dobnak fel bármely, a Multiformmal burkolt nappalit, konyhát, fürdőszobát vagy hálószobát.

A visszafogottan elegáns színek mellett a dekor burkolatok tárháza is gazdag. A tapéták mintázatát idéző növényi és virágmotívumok mellett az elképesztően divatos, kissé retro hatást keltő geometrikus minták is megjelennek és ha már meghökkentően elbűvölő összhatásról írtunk a Multiform kapcsán, akkor azt is meg kell említenünk, hogy ezek a burkolatok a különböző gyártási technológiák ellenére is úgy passzolnak egymáshoz, mint borsó és a héja. 

A Multiforme a méretek, a színek és a minták mellett a felületkezeléssel is játékosság útján halad. A natúr, selymesen puha tapintású lapok és a fényes mázzal bevont felületek mellett, a finom metszésekkel strukturált, 3D burkolatok is megtalálhatók ebben a rendkívüli kollekcióban.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!