Leolvasztottuk a stílus nagykövet árait – 15% kedvezmény az Atlas Concorde burkolatokra

Aki a visszafogott eleganciában, az egyediségben és a magas minőségben hisz, azt az Atlas Concorde burkolatai biztosan magával ragadják. Az olasz csempeipar egyik vezető gyártójának elbűvölő burkolatait a Csempekör egész nyáron 15% kedvezménnyel kínálja. Ebből az apropóból különleges utazásra hívjuk mindazokat, akik szívesen kalandoznak varázslatosan komponált lakásbelsőkben vagy teraszokon.

A kifinomult ízlésvilág, a legkorszerűbb gyártási technológia és a kortárs dizájn egyszerre van jelen az Atlas Concorde burkolatkollekcióiban, amelyeket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni akár képeken keresztül, akár a valóságban csodáljuk őket.
Tökéletesre fejlesztett márványminták pompás színekben, a kőlapok valósághű másai, beton-és cementhatású burkolatok letisztult formában, esetleg gazdag szín- és mintavilággal felruházva. Mindez megtalálható a felső kategóriás gyártó kínálatában. 

Az Atlas Concorde 1969-es indulása óta gyárt magas minőségű bel- és kültéri kőporcelán járólapokat illetve fali csempéket, és évtizedek óta a piac egyik vezető globális gyártójaként tekintünk rá. A két kontinensen –  Európa mellett Amerikában is – jelen lévő multinacionális vállalatot a technológiai kutatásokon alapuló folyamatos innováció jellemzi, miközben a cég az olasz stílusvilágot magasra szabott környezeti felelősséggel közvetíti a burkolatgyártásban. Az Atlas Concorde szoros kapcsolatot ápol a nemzetközi dizájnipar valamint az építészet kiemelkedő képviselőivel, ennek is köszönhető, hogy a mai elvárásokhoz legközelebb álló burkolatokat alkotja meg fürdőszobai illetve konyhai felhasználásra, nappalikba, szállodai terekbe, privát vagy nagy forgalmú teraszokra.

Tökéletesre szabott márvány világ

A gyártó márvány világában olyan figyelemre méltó kollekciókat találunk, amelyekre az itáliai bányákban fellelhető értékes olasz márványtáblák valósághű, mégis környezetkímélő másolataiként tekinthetünk. Az Atlas Concorde márványhatású burkolatai már több mint 10 éve hódítanak annak köszönhetően, hogy a márvány időtlen szépségét modern köntösben közvetítik. A gyártó folyamatosan arra törekszik, hogy e nemes kőnek az eredetiségéből valami egészen újszerűt teremtsen. Ennek megfelelően a türkiztől, a smaragdon át egészen a mélyfeketéig különleges színekkel operálnak, látványos dekor elemekkel törik meg az egyhangúságot. A palettáról nem hiányoznak a 278 centiméter magas óriáslapok sem, amelyeken a márványminta tökéletesen érvényesül, és amikre dizájn elemként vagy éppen asztallapként, konyhapultként is tekinthetünk. 

A kínálatban külön figyelmet érdemel az értékes ékszergyűjteményhez fogható Marvel Gala kollekció, amelynek megalkotásához az inspirációt maga az anyatermészet kínálta. A burkolatok intenzív színvilága Alaszka gleccsereit, a kaliforniai sivatagot, az Amazonas zöldjét, a trópusi tengerek türkizkékjét vagy az izlandi vulkánok feketéjét tárja elénk.
Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ugyanakkor a Marvel Travertine lapcsaládot sem. A travertin soha nem ment ki a divatból, ám napjainkban ismét extra figyelmet kap azáltal, hogy 2023-ban újra a trendek élvonalába került. A Marvel Travertin kollekció kültéri lapjai jól mutatnak a medence terekben, de figyelemre méltók a lapcsalád beltéri felhasználásra szánt fali- és padlóburkolatai is, amelyek között a minimalista mintavilágnak megfelelő dekorlapokat ás mozaikok is találunk.

Letisztult beton-és cementhatás

A kortárs belsőépítészet előszeretettel részesíti előnyben azokat a burkolatokat, amelyek nélkülöznek minden felesleges sallangot, letisztult színvilágot képviselnek és a nagyvárosi életstílusnak megfelelő, modern ízlésvilágnak adnak megfelelő alapot. Az Atlas Concorde Boost kollekcióiban megtalálható mindaz, amire a mai külső- és belső terekben szükség lehet. A beton- és cementhatású lapok természetes színvilágában a natúr tónusok, a szürke árnyalatok és a földszínek dominálnak, de aki szeretné kihasználni a színek átütő erejét, az is megtalálhatja a számítását ezekben a rendkívüli kollekciókban.

Az impulzív, urbánus életérzést közvetítő Boost kollekció túlmutat azokon a kliséken, amelyek az indusztriális stílusvilághoz, vagy a túlzottan minimalista megjelenéshez kötődnek. A termékcsalád csempéiben és járólapjaiban a gyártó ötvözi a betonhatásra jellemző markáns külsőt és a lágyságot, hogy az otthonosság érzése ne vesszen el. A szürke padlólapok mellett a fali burkolatok energikus színeket kínálnak, ez is oldja a betonhatás szigorát, amit tovább szelídítenek a különleges mozaikok, a strukturált 3D burkolatok és a fémesen csillogó betétek.

A kollekció társaként tekinthetünk a Boost Pro lapcsaládra, amely a cementhatású burkolatok tárházát gazdagítja. Meleg tónusú, a földszínek különböző árnyalatait felvonultató padlólapjai mellé a termékcsalád kreatív színvilágot képviselő falilapokat is felvonultat. A színskálán ennek megfelelően megjelenik a kék és a mustársága, amelyek vagány díszletként szolgálhatnak akár a nappaliba, akár a fürdőszobába választjuk ki. A kollekció különlegességét a fémesen csillogó betétekkel díszített mozaikok jelentik, amelyekkel ünnepi díszbe öltöztethetjük a falakat.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!