Fürdőszoba meleg tónusú FAP burkolatokkal, és szabadon álló káddal

A fürdőszoba kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy megfelelő helyet és teret találjunk a  Laufen PRO szabadon álló kádjának. Erre kiváló lehetőséget kínált a fürdőszoba nem szokványos  formája, így került a kád az ajtóval szemben lévő beugróba. 

A burkolatok kiválasztásánál eslődleges szempont volt a meleg, matt földszínek alkalmazása.  Játékosságot és egyedi hatást ad a kád mögé beépített FAP Roma Gold Safari nagyméretű, 120×278  cm-es magasfényű dekorcsempéje, mely színeiben egyöntetűen harmonizál a FAP Summer és a FAP  Milano&Mood családok felhasznált burkolataival. 

A WC helye adott volt, a kiugró falsík elé építhető és leburkolt tartály fölé egy beépített szekrény  került, egységes letisztultságot, és nagyméretű tárolóhelyet biztosítva a helyiségnek. 

A mosdónál alapvető szempont volt a mosdó melletti nagy lerakófelületet adó pult, illetve az alatta lévő fiókos szekrény, ami harmonizál a szaniterek, és a WC feletti szekrény fehérségével. 

Az elképzelés egy meleg hatású, föld színeket alkalmazó visszafogottan izgalmas színösszeállítású,  minőségi anyagokat felhasználó, maximális kényelmet biztosító tér kialakítása volt. 

A látványtervet készítette:
Avar Éva
Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft
Tököl