Kék-fehér nemcsak matrózoknak

A kék és fehér csempék kombinációja klasszikus párosítás. A két szín együttesével hamisítatlan nyári hangulatot teremthetünk a fürdőszobában. Összegyűjtöttünk néhány inspiráló ötletet azoknak, akik rajonganak a kék-fehérért.

A kék és a fehér használata klasszikus, egyúttal sokoldalú párosítás, nem véletlenül rajonganak sokan ezért a színkombinációért a fürdőszobában. Amellett, hogy a nyár hangulatát idézi, a kék-fehér burkolatok együttesével időtlenné tehetjük a fürdőszobát. 
A kék és fehér letisztult kombinációjával garantáltan tengerparti hangulatot kelthetünk, de a kéttónusú burkolatválasztás akkor is jó ötlet, ha egyszerűen csak egy elegáns színpárosításban gondolkodunk.

A kéknek számtalan árnyalata jelenik meg a burkolatokon a mély, óceán kéktől a türkizen át egészen a lágy pasztellekig választhatunk.

A FAP Summer kollekciójának finom kékje nemcsak árnyalatában kellemes. A burkolatcsalád matt és fényes mintával díszített lapokkal is rendelkezik, amelyekkel a tengerek kékjét vihetjük fel a fürdőszoba falaira.

Aki a kék-fehér kombinációt díszesebb, mintában gazdag változatban képzeli el, annak a Marca Corona Terra Art burkolatcsaládja lehet a tökéletes választás. A dekorlapok akár a padlón, vagy a falakon is jól mutatnak és távol állnak attól, hogy bárki is unalmasnak nevezhesse őket.

A kék árnyalati gazdagsága az Imola Ceramica kínálatában is tetten érhető. Választhatunk akár sötétkék mozaikot, a sellőket idéző dekorlapokat vagy tégla formátumú csempét, az Imola kékjeivel biztosan feldobjuk a fürdőszobai hangulatot.

A NovaBell kínálatában megtalálható mázas, kisméretű burkolatok kék és fehér kombinációi is szemrevaló darabok. A színek párosításának csak a megrendelő vagy a fürdőszoba tervezőjének fantáziája szab határt.

Ahogy a ruhákon is, úgy a klasszikus kék-fehér kombináció csíkosan is ütős és elegáns. Elég csak a Saime burkolatok elrendezését megnézni és máris beleszerethetünk ebbe a csíkos fürdőszobába, amit a fehér márvány még elegánsabbá tesz.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!