Hightech megoldások a fürdőszobában

Zuhanycsempe, falba rejthető wc kefe-tartó vagy intimzuhannyal felszerelt wc. A technológiai és  kényelmi fejlesztések a szanitergyártóknál is a hightech megoldások irányába mutatnak. Néhány különleges darabon keresztül máris megmutatjuk, hogy milyen innovatív és egyúttal bárki számára elérhető újítások szerezhetők be a Csempekör tagjainál. 

Fürdőszoba építés vagy átalakítás esetén kulcskérdés az optimális helykihasználás. Az esetek többségében nem áll rendelkezésre megfelelően tágas hely, ahol nem kell kompromisszumot kötni, és ahol minden fürdőszobai berendezés kényelmesen elfér. Többnyire az optimális helykihasználásra helyezzük a hangsúlyt, azt figyelembe véve, hogy a fürdőnk szép és jól használható legyen akkor is, ha nem tudunk megvalósítani mindent, amire vágyunk. 

Zuhanycsempe, az újszerű megoldás
Amikor nincs helye fürdőkádnak és zuhanykabinnak is fürdőszobában, akkor előkerülnek a pro és kontra érvek egyik vagy a másik mellett. Ha a zuhanykabin a befutó, jön a következő felvetés: nyitottabb jellegű walk-in zuhany készüljön, vagy egy szeparáltabb tusoló. A dilemmák sora itt sem ér véget feltétlenül, hiszen már adódik is az újabb kérdés: a zuhanyzó aljzatára csempe kerüljön vagy zuhanytálca?
Nem kell megalkuvónak lenni akkor sem, ha zuhanytálcát szeretnénk, de nem akarjuk, hogy a tálca felülete kiemelkedjen padló síkjából, ráadásul az is elvárásunk, hogy színben harmonizáljon a padlóburkolattal. A Bette újgenerációs zuhanyfelülete követi a trendeket, ráadásul olyan technológiai újítást is hoz, aminek köszönhetően egyedülállónak számít. A Bette Air-t a gyártó zuhanycsempének nevezi, ami 8 különböző méretben és egészen elképesztő színválasztékban, 31 különböző árnyalatban rendelhető. A Bette Air egy egészen filigrán zuhanytálca, amely bármilyen stílusú fürdőszobához passzol, szinte alig látszik. A tálca ugyanolyan egyszerűen illeszthető az aljzatbetonhoz akár egy járólap, azaz a beszerelése rendkívül egyszerű. A zuhanycsempe speciális, csúszásmentes felületkezeléssel is rendelhető, ami attól különleges, hogy a tálca anyagába rejtett mikrorészecskék vízzel érintkezve aktiválódnak, így biztosan nem kell attól tartanunk, hogy tusolás közben megcsúszunk és elesünk. Miután a zuhanycsempe megszáradt, felülete ismét sima tapintásúvá válik.

Falba építhető modulok, rejtett szekrények
Bármi kicsi is egy fürdőszoba, a rend átláthatóvá teszi. Ahhoz azonban, hogy a fürdőben egyszerűen rendet tudjunk tartani fürdőszobabútorokra van szükségünk, amelyekbe bepakolhatjuk a törölközőket, a fésűt, a kozmetikai termékeket. Ha azt szeretnénk, hogy olyan hétköznapi, hasznos kiegészítők se legyenek szem előtt, mint amilyen a wc papír, a wc kefe vagy akár a hajszárító, akkor választhatunk falba rejtett megoldásokat. Az Emco beépíthető moduljaival falsík mögé kerülhetnek a fürdőszobai kiegészítők is éppen úgy, ahogy azt már megszokhattuk a beépíthető wc tartályok esetében. A modulok akár burkolható felülettel is rendelhetők, így a rejtett kiegészítők csempézett ajtaja szinte teljesen beleolvad a környezetébe.

Tökéletes higiéna egyetlen szaniterben
Az egymás mellett sorakozó wc és bidé mutatós, de elsősorban praktikus megoldás ott, ahol erre igény van és mindkét szaniter számára van elegendő hely is. A csúcsminőség iránt elkötelezett megrendelők számára és helyhiány esetére is jó választást jelentenek a Geberit Aqua Clean technológiával szerelt toalettjei. A wc és a bidé házasságából egy intelligens higiéniai berendezés született, amely egészen új dimenziót nyit meg a tisztaság és frissesség terén. A könnyen takarítható, perem nélküli wc csészékbe épített berendezés a higiénia alapkövévé válhat a mindennapjainkban olyan extra funkciókkal kiegészülve, mint a szabályozható nyomásfokozattal működő zuhany, a hölgyek igényeire szabott lágy intimzuhany, az állítható hőmérsékletű vízsugár, a szabályozható zuhanykar-pozíció vagy éppen a melegíthető wc ülőke. És, hogy minden beállítást egyszerűen végezhessünk, ahhoz egy távirányítót is kapunk a kezünkbe.

A cikkben említett termékek kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!