Go green – Zöldülnek a csempék is

A zöld karakteres szín, különösen, ha a mélyebb árnyalatokra gondolunk. Szerencsére a zöldnek is megannyi változata van, amelyek a legfrissebb burkolati trendekben hangsúlyosan jelennek meg. A lágy tónusok, de még a vadabb, erőteljes zöldek is jól mutatnak a fürdőszobában vagy a konyhában.

Az olasz gyártók kínálatában is hangsúlyos szerepet kapott a zöld, így az újdonságaik között is megtalálhatjuk a színt. A zöld természetesen a Pantone 2022-es ajánlásai között is helyet kapott, a színintézet leginkább azokra a zöldekre koncentrál, amelyek kiegészítik az év színének választott very peri lilás tónusát. A mohazöld, a kissé mentás gránitzöld, vagy a fák lombkoronájának élénk zöldjét idéző árnyalatok egyaránt magukkal ragadóak akkor is, ha nemcsak a ruhákról köszönnek vissza, hanem akár a fürdőszoba faláról.
Az Atlas Concorde és Marca Corona újdonságai között is ott vannak a hangulatos, erőteljes zöldek, míg az ImolaCeramica inkább a lágyabb árnyalatokat kínálja színpalettáján.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!