Fémes csillogás és indusztriális karakter a Novabell Oxy kollekciójával

A karakteres megjelenés és a nyers erőt sugárzó anyagok dominanciája jellemzi az indusztriális lakberendezést. A stílus alapjait megfelelő anyaghasználattal fektethetjük le,  a meghatározó padló burkolat pedig egyenesen elengedhetetlen eszköze az indusztriális otthonnak.
Ha az ipari megjelenés kifinomult változatát szeretnénk lakásunkban megvalósítani, a Novabell Oxy burkolat kollekciójával biztos sikert érhetünk el.

Az Oxy egy betonhatású burkolat család, amely fémesen oxidált felületi hatásával lazít a beton szigorúságán, de csupán annyiban, hogy eleganciát kölcsönözzön a kissé szigorú ipari stílusnak.

Az Oxy sokszínűsége  szürkeárnyalatok és a fekete mellett a lágyabb színvilágok kedvelőit is magával ragadja, hiszen a kollekció palettáján a fehér, a bézs és a barna is megtalálható.
A padlólapok méretvilága is változatos, 5 különböző formátum (100×100; 80×80; 60×120; 60×60, 30×60) gondoskodik arról, hogy változatos felületeket alakíthassunk ki a burkolatok felhasználásával.
A beltéri, élcsiszolt lapok mellett a kollekció a teraszok burkolását támogató, 2 centiméteres kivitelben is készül, de a falak egyediségét hangsúlyozó mozaikok is megtalálhatók az Oxy által kínált lehetőségek tárházában.
A gyártó a kollekció tervezésekor kifejezetten ügyelt arra, hogy az Oxy ne képezzen határokat a külső és belső terek között, ezért a bel- és kültér közötti harmónia jegyében a lapokkal hangsúlyozhatóvá válik egyebek mellett a nappali és a terasz közötti folytonosság.

A csúszásmentes felületképzésnek köszönhetően az Oxy lapcsalád kifejezetten alkalmas privát medenceterek és akár nyilvános wellness létesítmények burkolására.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!