Favoritok betárazva, itt a csempe dream team

Látványos burkolatok rövid szállítási idővel. A Csempekör törekvései között az elsők között szerepel a kiszolgálás gyorsasága, amit most még tovább fokozunk. Vadonatúj lehetőséget kínálunk az érdeklődőknek azzal, hogy összeállítottunk egy sort kedvenceinkből. Favoritjainkat országszerte valamennyi bemutatótermünkben bemutatjuk, sőt azt is garantáljuk, hogy a Csempekör kedvenceket vásárlóink minden eddiginél gyorsabban megszerezhetik.


Tudjuk, hogy sokszor nincs lehetőség heteket várni a burkolatra, mert a kivitelezés halad, esetleg jött egy impulzív felújítási ötlet, így a csempére, járólapra szükség van, amilyen gyorsan lehet. Éppen ezért 3 prémium olasz gyártó különlegesen szép burkolatválasztékából csatasorba állítottuk a Csempekör kedvenceit, amelyekből látványos mintafürdőszobákat építettünk fel az összes bemutatótermünkben. És ez még nem minden! Ha megtetszett valamelyik kollekció favoritjaink közül, azt készletről kínáljuk rövid szállítási idővel. Nincs idegőrlő várakozás, ehelyett itt vannak a magas minőségű, élőben felfedezhető csempék és járólapok. 

A rövid várakozás még izgalmas is lehet, de hetekig vagy még ennél is senki sem szereti tördelni a kezét, különösen akkor, amikor az építkezés vagy felújítás során szorít az idő. Persze arra is van példa, hogy egy régóta tervezett fürdőszoba felújításra, a nappali járólapjának kicserélésre vagy a konyhai csempe újragondolására eljön a „most vagy soha” ideje, amihez jó volna gyorsan megtalálni a tetszetős burkolatot. Ezekre az esetekre állította össze a Csempekör a kedvencek palettáját, hogy segítsen azoknak az otthonteremtőknek, akik rövid időn belül szeretnének exkluzív burkolatot vásárolni.

Nézd meg, tapintsd meg, képzeld el!
A katalógusok színes világa elbűvölő lehet, de egy burkolatot szeretnénk élőben is látni, felburkolt falakon rácsodálkozni, hogy valóban olyan szép, mint a képeken. Megtapintani a felületét és akár a valóságban is beállni a zuhany alá, hogy beleképzelhessük magunkat abba a helyzetbe, milyen lesz, amikor a saját otthonunkban látjuk viszont. A Csempekörnél tudjuk, hogy a bemutatótermekben szerzett tapasztalatok fontosak, arról nem is beszélve, hogy a burkolatválasztás hosszú távú elköteleződéssel jár. Éppen ezért a Csempekör országszerte 17 helyszínen elérhető bemutatótermeiben látványelemként is megjelennek a rövid határidővel elérhető burkolatok, amelyeket inspiratív látványfürdőszobákon keresztül mutatunk meg vásárlóinknak.
A szalonokat nemcsak azért érdemes meglátogatni, mert biztosan szakértő segítség társul egy látogatáshoz, hanem azért is, mert látványtervező szakemberrel is találkozhatunk, aki igény szerint a kiválasztott burkolatot egy tervezőprogram segítségével térbe helyezi, ezzel még könnyebbé teszi a döntést.

Lássuk, melyek is azok a kollekciók, amiket stílustanácsadóink segítségével és az aktuális trendeket figyelembe véve beválogattunk az azonnal vihető burkolatok „dream team”-jébe.

A FAP kínálatából két márványhatású burkolatcsaládot állítottunk a gyorsan hozzáférhető kategóriába, a Marca Corona palettájáról két fahatású burkolattal állunk a vásárlók rendelkezésére, míg a Novabell látványos kollekciói közül két kőhatású termékcsaláddal várjuk az érdeklődőket.

Ahány ház, annyi stílus: márvány-, fa-, kőhatás a kiválasztottak között

Márványhatású szépségek az elegáns terekbe
A FAP Roma Gold (korábban itt írtunk róla részletesen) kollekciója számos elvárásnak megfelel. Ha akarjuk klasszikus, de előcsalogathatjuk a csillogó oldalát és egészen fényűző hatást is elérhetünk vele. A kollekció a visszafogott elegancia és a modern eklektika bájos keverékét alkotja. A termékcsaládban a hagyományos márványerezetű lapok mellett az oxidált fémekre jellemző színek is megjelennek, de megannyi dekorlap is rendelkezésünkre áll. A Roma Gold lapcsalád a fényűző elegancia, a változatosság és a márvány időtlenségének esszenciáját hordozza.

A Roma Diamond termékcsalád vibrálóan fényes felületeket kínál. A kollekciót a dekorelemek széles választéka teszi sokoldalúvá. Ezek a burkolatok kifinomult díszítőelemeként használhatók akár a modern, akár a klasszikus enteriőrökben.

Otthonos, meleg fahatás
A fahatású burkolatokra a márványhoz hasonlóan örök favoritként tekinthetünk. A valódi fa természetes megjelenését hűen utánzó járólapok között a Marca Corona Elisir és Elisir Royal kollekciói kiemelkedőek és hosszú távon is megunhatatlan társaink lehetnek otthonunkban. (Itt olvashatod el egy korábbi cikkünket a két kollekcióról)
Az Elisir lapcsaládban 4 világos árnyalatot találunk, praktikus 20×120-as méretben, ami nemcsak a padlón, de a falakon is jól mutat. A kollekció különlegességét a sárgaréz betétekkel dekorált lapok adják, sőt a burkolatok mellé tetszés szerint illeszthető fémprofilokat is választhatunk, amitől még különlegesebb lesz az összhatás.

 Az Elisir Royal burkoló lapjain a valódi fára jellemző csomók és repedések is megjelennek a dizájn részeként. A meleg tónusú burkolatok felülete enyhén fényes, ezáltal az olajozott fapadlók természetes szépségére emlékeztet. A hagyományos méretek mellett ebben a kollekcióban chevron mintát is találunk, ami igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a padlónak és a falaknak egyaránt.

Természetközeli érzés a kőhatás segítségével
A kőhatású burkolatok trendje évek óta töretlen, nem véletlen, hogy az élvonalbeli gyártók évről-évre kifinomultabb mintákkal rukkolnak elő. Így van ezzel a Novabell is, amelynek termékköréből a Lounge valamint Landstone kollekciót emeltük ki.
A Lounge a minimalista terek alapkelléke lehet. Selymesen sima felületéről a kő naturális szépsége köszön vissza. A letisztult alaplapok mellé a kollekció látványos 3D felületeket és szembeötlő geometrikus formákkal díszített dekorlapot is kínál. Ilyen az absztrakt levélmintát formázó díszburkolatuk is, amellyel egyedi jelleget adhatunk a falaknak.

A Landstone kollekció a Novabell legújabb termékei közül költözött be a bemutatótermekbe. A földszínek széles spektrumát hordozó termékcsalád lapjai a mészkövek színvilágát idéző természetes árnyalatokkal hódítanak. A kollekció a letisztult eleganciát kedvelő közönség körében arathat osztatlan sikert. Korábban itt is írtunk a Landstone családról. 

Hamarosan megmutatjuk azt is, milyenek a Csempekör bemutatótermekben fellelhető boxok, amelyek a hat burkolatcsalád „egészalakos” mintájaként tekinthetők meg országszerte.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!