Az örök és megunhatatlan – Fahatás minden mennyiségben

A fahatású kerámiaburkolatok terén valamennyi olasz gyártó széles szortimenttel rendelkezik, sőt ha újdonságokról van szó, a friss kollekciók között is biztosan meghatározó szerepet kapnak a padlón és falon egyaránt jól mutató, famintás burkolatok. A Marca Corona nóvumai közül sem hiányozhat a fahatás legújabb generációja, az Elisir. 

A nagyszerűség gyakran az egyszerűségben rejlik és ez igaz a Marca Corona Elisir kollekciójára. A letisztult, finom árnyalatokban kapható és hivalkodástól mentes fahatású padlólapok látványban semmiben nem különböznek a természetes fapadlótól, kőburkolatként pedig kifejezetten kellemes tapintású, puha felülettel rendelkeznek. Az Elisir 4 különböző színben érhető el, a lapok 20×120 centiméteres méretének köszönhetően számtalan lerakási megoldást kínálnak.
Az Elisir család burkolatai matt és strukturált felülettel is készülnek, utóbbi különösen kültéri felhasználás esetén lehet előnyös.
Még mielőtt azt gondolnánk, hogy a tölgyfára emlékeztető lapok unalmas felületeket képeznek, vessünk egy pillantást a dekor elemekre, merthogy az Elisir esetében azt a kis pluszt sem kell nélkülözni, amitől más lesz, mint a többi fahatású burkolat. A sárgaréz betétekkel díszített elemek rafinálttan ragyogóvá teszik a megjelenést, de a nagyobb felületek megtöréséhez választhatunk mozaik dekort is, természetesen famintával. 

A fahatás a skandináv stílusú otthonokban is jól érzi magát

Az Elisir kollekcióért a skandináv lakberendezési stílus kedvelői biztosan rajonganak. Ennek a veronai lakásnak a tulajdonosai is azért választották otthonuk alapdarabjaként a visszafogottan elegáns kollekció lapjait, hogy az egyszerűen, minden hivalkodástól mentes otthonuk melegét a természetes tónusú kőporcelán burkolatokkal tegyék hangsúlyossá. A fahatású lapok nemcsak a padlón, de az oldalfalakon is helyet is kaptak, ezzel egységes, egyúttal barátságos tereket alkotnak.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!