A Novabell burkolataival indul be a tavaszi szezon

Márciusban a természet mellett az építkezések, lakásfelújítások is újult erővel indulnak be, ilyenkor sokan vesznek lendületet és döntenek úgy, hogy belevágnak a fürdőszoba, a konyha vagy a lakás más burkolt helyiségeinek a renoválásába.
Kedvcsinálónak hoztunk egy kis ízelítőt a Novabell burkolatok világából, amelyek között nem lesz nehéz megtalálni a vágyott darabokat.

Márványhatás EXTRA elegánsan
A Novabell Extra kollekciója a márvány valós megjelenését szépen reprodukáló színekben és mintákkal lehet dísze a lakásnak. A csempecsalád 5 visszafogott árnyalatban érhető el, de nem csupán a klasszikus formátumokban, hanem mozaik és akár 90×180 cm méretezésű megalapok formájában is. A mozaikok között különleges alakzatok is megjelennek, amelyekkel könnyű kiemelni egyes falfelületeket vagy megtörni a nagyobb síkokat.

A kőhatás legújabb dimenziója
A minimalista stílus kedvelői biztosan beleszeretnek a Novabell újdonságába, a Lounge kollekcióba, amely hozza a friss trendeknek megfelelő irányt, vagyis azt a törekvést, hogy a külső és belső terek összekapcsolása a burkolatok összehangolásával is megteremthető. A Lounge látványban és tapintásra is hasonlít a természetes kőre, ám annál sokoldalúbb felhasználási lehetőségeket rejt. A szürke és bézs árnyalatok, a cementlapok felületét idéző minták, vagy a 3D strukturált felületek egyaránt megtalálhatók a csempecsaládban csakúgy, mint 2 centiméter anyagvastagságú lapok, amelyek a teraszok burkolására jelentenek praktikus, esztétikus és tartós megoldást.

Fahatás művészi szinten
A valódi fapadlók valamennyi szerethető tökéletlenségét visszaadó Artwood burkolatcsalád a meleg érzethez ragaszkodó építkezők vagy felújítók kedvence, ami 6 különböző faanyag árnyalatában rendelhető akár kültéri változatban is.
Az Artwood kollekció a lakberendezők, belsőépítészek sztárburkolata, hiszen a kellemes színpaletta mellett a formavilág gazdagságának köszönhetően az alkotói kreativitásnak és szabadságnak sem szab határt. Az egyedi nyomási technológiával gyártott (ennek köszönhető, hogy a valódi fa erezetét tökéletesen utánozza a kerámiaburkolat) lapok 7 különböző méretben állnak rendelkezése a 26×160 centiméteres formátumtól kezdve, a 20-30 centi szélességű és 120 centiméteres hosszal gyártott darabokon át egészen az extra hosszú 160-as lapokig, amelyek 30 vagy akár 60 centiméteres szélességüknek köszönhetően egyedi mintában is lerakhatók.