A Marca Corona stílusikonjai a hónap főszereplői

Májusban a Marca Corona burkolatai kerülnek fókuszba a Csempekör szalonokban és bemutatótermekben. A legrégebbi tradícióval bíró olasz gyártó egyes termékei a hónap végéig 10% kedvezménnyel rendelhetők. A Marca Corona különleges kollekcióival érdemes közelebbi kapcsolatba kerülni, hiszen a hatás garantálható: erős vonzalom bontakozhat ki.

A Marca Corona fali- és padlóburkolatai egytől-egyig különlegesek és az olasz kézműves kerámiagyártás hagyományaira építve biztosítják mindazt az esztétikai és minőségi bravúrt, amitől könnyen kialakulhat bennünk a szerelem első látásra érzése.
A Marca Corona esetében elég az alapítást idéző évszámra pillantani és máris tudhatjuk, hogy az 1741-óta létező gyár a legrégebbi, ma is működő csempegyártó a burkolatok nagyhatalmaként is aposztrofálható Sassuolo városában. A hagyományokra építő, mára a legkorszerűbb előállítók között is vezető szereppel bíró Marca Corona sikeresen ötvözi a hagyományokat az innovációval, míg a csempegyártás iránti szenvedélyt a korszerű technológiák használatával kombinálja.
A Marca Corona termékpalettája a belsőépítészek, a dizájnerek, a lakberendezők kedvencének számít, akik a burkolatok stílus kavalkádjával dolgozhatnak akár felújításról, akár új otthon vagy kereskedelmi tér kialakítása a feladatuk.

Csempét a konyhába, a nappaliba és hálószobába
A hidegburkolatok sokoldalúságának és trendi küllemének hála a felhasználási terület egyre szélesebb. A Marca Corona kőporcelán burkolatai a konyhán túl a lakás bármely szegletében megállják helyüket. A nappaliba és az étkezőbe szánt elegáns megoldások, az óriásburkolatok vagy a legapróbb, tégla méretű csempék is dizájnelemként alkalmazhatók szinte a művészi tökéletességig fejlesztve.
Fahatású burkolatok, márványminta, kő vagy betonhatás, mindez színekkel és dekorációs elemek sokaságával kombinálva gondoskodik arról, hogy a családias környezet, egy vendéglátótér vagy akár a wellness részleg egyedi külsőt kapjon a Marca Corona burkolataival.

Nappali

Konyha

Hálószoba

Fürdőszoba

Stílusos burkolatok a teraszra és a kertbe
A kültéri burkolatokat sem lehet ma már az egyoldalúság jelzőjével illetni. Az extra igénybevételnek is ellenálló teraszburkolatok, a 2 centis anyagvastagságú lapok azonban nem csupán egyszerű kőfelületként értelmezhetők a talpunk, sokkal inkább stílusjegyként alkalmazhatók, amelyek mellesleg egységes keretbe foglalják a belső tereket és a mind kifinomultabb kültereket. A  kő-, beton- vagy éppen a fahatású kollekciók a természetes színeknek, a kifinomult textúráknak és a sokoldalú méretválasztéknak köszönhetően a szabadtéri terek meghatározó szereplőivé válnak. A Marca Corona kültéri burkolatainak előnyös tulajdonságai, a magas kopásállóság és a masszív, a környezeti hatásokkal szemben ellenálló kivitel egyesül az igazi olasz ízléssel és dizájnnal.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!