A fényes majolika eszenciája

A méret a burkolatok esetében nagyon is meghatározó tényező, és míg a közízlés egyre inkább tolódik a nagyságok irányába, addig a gyártói újdonságok között azért ott vannak a kis tégla formátumú lapok is, amelyek fényes felülete az ősrégi majolika szépségét hozza vissza.

Ez a kollekció készletről azonnal elérhető

A metrocsempe divatja visszaszorulóban van, de a helye nem marad betöltetlen. A forma kicsit keskenyebb és hosszabb, ami a burkolás tekintetében is nagyobb teret enged a fantáziának.
A majolikára emlékeztető fényes burkolatok reneszánszukat élik. A kisméretű csempék gazdag színvilága kifinomult falfelületek kialakítására ad lehetőséget. Akár egyetlen színt használunk, vagy kiaknázzuk a különböző árnyalatok kombinációs lehetőségeit, biztosak lehetünk benne, hogy egyedi és elegáns lesz a végeredmény. A tégla méretű burkolatok inspiráló alapanyagként robbantak be újra a köztudatba, nem véletlen, hogy a belsőépítészek és lakberendezők is mind szívesebben alkotnak ezekkel is kis fényes, mázas csempékkel.

Ez a kollekció készletről azonnal elérhető

A Novabell Fusion kollekciója friss, üde és szuper trendi. Visszahozza azt az érzést, amit a kézműves burkolatok iránti csodálatot vált ki az emberekből.

A 6×25 centiméteres formátumban gyártott lapok 9 különböző színben érhetők el. A fekete, a fehér, a bézs vagy a kék árnyalatok önmagukban is jól mutatnak, és mivel a kollekció színvilága egymással harmonizáló tónusokból áll, ezért a különböző színek variációival is játszhatunk. A Fusion lapcsalád darabjai vízszintesen, függőlegesen vagy halszálka mintában burkolva is jól mutatnak a fürdőszobában, a konyhában, a nappali falán vagy akár a kandalló burkolatként.

Kérje teljes körű, díjmentes konzultációnkat!

Foglaljon időpontot díjmentesen személyes konzultációra szalonjaink bármelyikébe!
Szakképzett munkatársaink segítenek a tökéletes burkolatok és szaniterek kiválasztásában.