A 3D burkolatok új dimenziója

Egyediség, elegancia, különleges, de mégsem hivalkodó design. A 3D falburkolatok egyre népszerűbbek, és ahogy a gyártók kínálatát figyeljük mind kifinomultabbak. Hullámos struktúrák, domború textíliák mintázatára emlékeztető felületek vagy összetett geometriai formák egyaránt megjelennek a 3D csempék felületén.

Sokan szeretnének egyszerű, letisztult fürdőszobát, mert ezt diktálja az ízlésviláguk vagy az időtállóság szempontjait veszik figyelembe, amikor burkolatot választanak. A kisördög azonban ott motoszkálhat, hogy a letisztultságnak mégsem kellene egybevágnia az unalmassal. Kiegészítőkkel persze a fürdőszobát is feldobhatjuk, vagy kereshetünk olyan megoldást, ami túlzásoktól mentes mégis egyedi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

A 3D fali csempék virágkorukat élik. A gyártók folyamatosan fejlesztenek, új motívumokkal gazdagítják kollekcióikat és olyan finom struktúrákkal díszített burkolatokat készítenek, amelyekkel igazi designer fürdőszobát álmodhatunk magunknak. 

A 3D csempék szerepe a hangsúlyokban rejlik, irányítják a figyelmet, apró nüanszok használatával emelik ki az egész szépségét. Egy falrészlet, kisebb falfelület, a mosdó feletti terület kiemelésére érdemes olyan 3 dimenziós burkolat különlegességet választani, ami felteszi az i-re a pontot, és aminek köszönhetően nem marad el a „wow” hatás. 

Az Atlas Concorde 3D kollekciójának burkolatai a minimál stílus kedvelőit is meggyőzik. A texturált felületek kínálta fény-árnyék hatások, a különleges minták önálló személyiséggel ruházzák fel a fürdőszobát, ahova öröm betérni.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!