A 19. századi London bűvölete a burkolatok világában

Bridgerton rajongók figyelem, itt az idő, hogy megismerjék azt a burkolat családot, amely biztosan passzolna a Bridgerton család pazar londoni házának egyik fürdőszobájába. A  Marca Corona Victoria kollekcióját a 19. századi London otthonainak kifinomult stílusa ihlette.

A neoklasszikus stílusjegyekkel felruházott Victoria kollekció 3D lapjai egyszerre repítenek a múltba, miközben nagyon is mai vonalakkal csempészik be az eleganciát akár a fürdőszobába, a hálószobába netán az étkezőbe. A Victoria lapcsaládot jellegzetes vonások, puha pasztell árnyalatok, különleges dombornyomások teszik ellenállhatatlanná. Hét csodás szín: a fehér, a rózsaszín, a türkiz, a vanília, az ezüst, a szürke és a fekete gondoskodik arról, hogy a bájosan nőies küllem mellett karakteres enteriőrök is létre jöhessenek a Victoria kollekcióval.

A 40×80 centiméteres lapok akár állítva, vagy fektetve is felburkolhatók. A 3D mintás darabok a modern terek kellékei lehetnek, míg a kazettás fali burkolópanelekre emlékeztető csempékkel a múltbeli, előkelő otthonok stílusvilágával megegyezően öltözethetjük fel falainkat.

A Victoria kollekció lapjai jól kombinálhatók a Marca Corona márványhatású vagy akár fahatású burkolataival. A stílusok keverésével olyan izgalmas fürdőszobák alakíthatók ki, hogy azok biztosan nem kerülnék el Lady Whistledown figyelmét sem.

A Marca Corona Victoria kollekciójáról vagy a gyártó más termékeiről a Csempekör bemutatótermekben érdeklődhet. Keresse az Önhöz legközelebb eső fürdőszobaszalont.

A cikkben említett burkolatok kaphatóak a Csempekör bemutatótermeiben. Nézze meg személyesen! Ha nem tudja melyik van Önhöz a legközelebb, használja térképes keresőnket!